2777
2789
دقيقاً منم اللن همينطورم شوهر بدبخت خسته از كار اومد نميدونست چم شده همش بهش گير ميدادم تا ميومدم ب ...

من بدتر از تو بودم بخدا. خیلی بددددتر بودم.

جوری که شوهرم کلافه شده بودم  از دستم و سرم دادو بیداد میکرد. میگفت پاشو جمع کن خودتو چته بابا. من مُردم اینطوری گریه میکنی . یک شبانه روز کامل نخوابیدم و فقط و فقط گریه کردم. 

شوهرم اصلا بچه نمیخواست. خودم ازش خواستم. چون داشت دیر میشد دیگه. به اصرارمن قبول کرد. هیچوقت حرفی نمیزد . هربار پریود میشدم چیزی نمیگفت و انگار براش مهم نبود. اینبار که گریه های منو دید دلش شکست و اعتراف کرد که خودم بدتر از تو ناراحتم و دلم بچه میخواد. 

توی اوج ناراحتی داشتم از خوشحالی بال درمیاوردم که اونم دیگه از ته دلش نی نی میخواد. 

مردها به روی خودشون نمیارن. اذیتش نکن. خودش ناراحته و به غرورمردونگیش برخورده که چرا قدرت باردارشدنِ زنشو نداره . 

به روش نیار. و اصلا غمتو جلوش بُروز نده. با خدا حرف بزن و سرنمازت باهاش دردودل کن. اون خودش  بهتر میتونه کمکت کنه عزیزم. ایشالا بحق بی بی فاطمه زهرا زودی بیای خبر بدی و بهم بگی که بارداری. ایشالا خدا بحق امام زمان بهتون بچه سالم و صالح و خوشگل  بده اونم دوقلو 😍😙آمین

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بدتر از تو بودم بخدا. خیلی بددددتر بودم. جوری که شوهرم کلافه شده بودم  از دستم و سرم دادو ب ...

خدايا شكرت همدل هاي خوبي اينجا دارم واقعاً ممنونم از دلگرميت

اره شوهرم انگار ميخواد زيادي دلم نشكنه رو نميكنه حسش چيه تازه نشون ميده بي تفاوته نسبت به پ شدنم

يه سوال حالا شما ني ني دار شدي؟

ای بابا تو که خیلی وقت داری. من ۳۶ سالمه. تازه پارسال مامان شدم. 

خانوم جان چجوری به کیت تخمکگذاریت دوتاخط افتاد ولی باردار بودی ؟ مگه زمانی که ادم بارداره هورمون LHکه مربوط به تخمکگذاریه  بازم تو بدن ترشح میشه ؟ چون اون هورمون باید تو بدن باسه که کیت دو خط رو نشون بده. 

خدايا شكرت همدل هاي خوبي اينجا دارم واقعاً ممنونم از دلگرميت اره شوهرم انگار ميخواد زيادي دلم نشكنه ...

نه گلم. هنوز دراقدامم. 😍 خدا ایشالا نصیب هممون کنه مادرشدن رو . 

چه حرفاي قشنگ و دلگرم كننده اي زدي مامان  علي  ممنونم اره خداروشكر وقتمونو يطوري پر ميكني ...

قربونت برم عزیزم ، باور کن من هنوز بعد از ۲ سال خیلی دلتنگ روزهای دونفره مون میشم. دیگه هیچ وقت اون آزادی ذهن رو نداری و این مشغولیت ذهنی برای بچه تا آخر عمر با آدم میمونه، پس از این روزهات تا میتونی استفاده کن. خیلی خیلی جا داری و جوونی. آدم به سن شما باید دنبال خوشگذرانی باشه. نه اینکه الکی قصه بخوره. 

خانوم جان چجوری به کیت تخمکگذاریت دوتاخط افتاد ولی باردار بودی ؟ مگه زمانی که ادم بارداره هورمون LHک ...

شاید اشتباه میکنم. قضیه مال یه سال پیشه. چون به قصد کیت رو استفاده نمی کردم اطلاعاتم در موردش زیاد نیست. فقط یادمه با همیشه فرق دلشت و اون دفعه سومی بود که استفاده میکردم.