2777
2789
عنوان

باجاناق

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال ما 4 تا باجناقن، اولی که خیلی بزرگتره خودشو زیادی تحویل می گیره، کاری با اون سه تا نداره. سه تای دیگه خوبن با هم، مثل برادر هستن. 

زیاد حساسش نکن، اگه گفت ازش خوشم نمیاد موضع نگیر، بذار یه مدت بگذره بهتر میشه.

خواهر ندارم پس شوهرم باجناق نداره خدا رو شکر و شوهرم هم تک پسره منم جاری ندارم الحمدلله  یکی از شروط مادرم برای  ازدواج من این بوده که شوهرم تک پسر باشه که من جاری نداشته باشم 

از قدیم گفتن ژیان ماشین نمیشه باجناق فامیل نمیشه 

البته دامادای ما که خیلی خیلی با هم خوبن 

بزرگه یه کم حسادت می کنه ولی اون دوتای دیگه با خوبیها و محبتاشون شرمنده اش می کنن

دیگه نی نی سایت چیه که نی نی یارا تو قطع دسترسی هم تبعیض قائل میشن

والا من به عنوان نماينده تك دختران بي خواهر و خَيلي تك دختران فاقد دختر در فاميل، همينجا ميگم باجناق كه هيچي، بر خلاف اينكه خَيلي دوستً داشتم و ارزومه كه ي خواهر داشتم، اما اگه داشتم با همينً وضعم خودم هر روز باهاش سر مامانم گيس كشي داشتم كه فقط مال خودمه و فقط مامان خودمه  ديگه داماد كه هر كاريش كنيً غريبستو فاميل نميشه 

والا من به عنوان نماينده تك دختران بي خواهر و خَيلي تك دختران فاقد دختر در فاميل، همينجا ميگم باجناق ...

خدا كنه هميشه تَو راه مثبت پيش بره و پيشرفت كنن نه اينكه باعث بشه كلا نابود كنن همه چيزو 

والا من به عنوان نماينده تك دختران بي خواهر و خَيلي تك دختران فاقد دختر در فاميل، همينجا ميگم باجناق ...

اخه😉😉😂خواهر خوبه اگه داشتي فك نميكنم الان اين حرفا رو ميگفتي 😉

يه صلوات بفرستين برا شفاي همه ي بيمار ها 😞🙏🏻

من با خواهرم خيلي صميمي هستم و وقتي ميبينم شوهرم اينطوري رفتار ميكنه احساس ميكنم از خواهرم هم دور ميشم اما نميخوام 😭شوهر خواهرم هم انصافا اخلاقش خوبه اما شوهر من خيلي حسودي ميكنه

يه صلوات بفرستين برا شفاي همه ي بيمار ها 😞🙏🏻