2777
2789
نه اگزمای من در واقع درماتیت هرپتی فرم بود که از عوارض بیماری سلیاک بود.  با تجویز دکتر طب سنت ...

سلام عزیزم من درماتیت هرپتی فرم دارم والان ۴ساله داپسون میخورم وسلیاکم دارم یعنی شما میگید با خوردن شیر بادام درمان شدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام عزیزم من درماتیت هرپتی فرم دارم والان ۴ساله داپسون میخورم وسلیاکم دارم یعنی شما میگید با خوردن ...

سلام‌ نه... من با رعایت رژیم دقیق سلیاک، درمان شدم. ولی شیر بادام هم بهم کمک کرد که اگزما یا درماتیت هرپتی فرمم بهتر بشه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بخونید ۰۹۳۹۰۲۶۵۸۸۶ شمارش هم گزاشتم خودم سالیانه پسوریازیس داشتم زمین و زمان بهم زدم نتیجه نگرفتم به کمک خدا یه آقایی تواطراف اردبیل هستش که معجزه میکنه طب سنتی هستش  فقط بیماری اگزما پسوریازیس کرم گیاهی دست سازدرست میکنه محشره یه کرم خیلی خاص که نظیرش هیچ کس ندیده که تمام ضایعات ازبین کاملا میبره حتما دنبال کنید منم دعا کنیدکه خدایی هست..

سلام درود۰۹۳۹۰۲۶۵۸۸۶ شمارش نوشتم بخونید من سالها بود که درگیر پسوریازیس بودم همه راه هارو رفتم از کورتون گرفته تا غیره خوب نشدم که هیچ با قرصهای کورتون دار بدتر هم شدم به لطف خدا یه طب سنتی معروف قدیمی تو سمت اردبیل که کارش محشره معجزه واقعی میکنه کرم گیاهی دست ساز درست میکنه که کلا پسوریازیس یا اگزما باشه از بدن میبره خیلی موثر بخش هستش بی نهایت نظیرش هیج جا نمیشه پیدا کرد  هدف ازاین پیام به هم بیمارانم کمک کنم که امید داشته باشن که درمان داره خدابزرگه دعام کنید که خدایی هم هست دره شفایی بازگزاشته

دکتر طب سنتی افلاطون با دارو گیاهی اگزما دخترم درمان کرد 📞 09179170344 

طب سنتی افلاطون درمان انواع بیماریها با داروهای گیاهی طبی  با بیش از سی سال تجربه ارسال دارو به همه نقاط ایران و خاورمیانه رزرو نوبت 09179170344
من روغن زیتون شبا قبل خواب می زنم دستکش می پوشم روش تا صبح، روزها هم چند بار می زنم اما انگار نه انگ ...

من دستکش نمی پوشیدم ولی خوب شد. البته تو فصل سرما عود میکنه اما نه اونقدر خیییلی کم

من دستکش نمی پوشیدم ولی خوب شد. البته تو فصل سرما عود میکنه اما نه اونقدر خیییلی کم

از وقتی شروع به زدن کردی کی متوجه شدی رنگ اگزمات دیگه قرمز نیست؟ شاید باید چندین روز مثلاً یک هفته صبر کنم تا تغییر رنگشو ببینم. آره؟

از وقتی شروع به زدن کردی کی متوجه شدی رنگ اگزمات دیگه قرمز نیست؟ شاید باید چندین روز مثلاً یک هفته ص ...

ببین درست یادم نیست. دستم خیلی میخارید و دونه های قرمز میزد و از بس میخاروندم زخم میشد. دیگه هرشب روغن زیتون مالیدم تا خوب شد. الانم اگزما دارم. درمان نشده اما به شدت قبل نیست. بیشتر تو فصل سرما که پوستم خشک میشه اگزما دارم. سعی کن دستتو مرطوب نگه داری. هر شب عادت کنی نرم کننده بزنی. با دستکش ظرف بشور و حتی دستکشو در اوردی دستتو آب بکش و نرم کننده بزن