2777
2789
پوست صورتتون یا دستتون

پوست صورتم همیشه پوسته پوست میشه اصلا بعضی کقتا کلی کرم میزنم ولی کرمو که پاک میکنم یهو مثل پوسته سوخته میشه ملتهب و پوستا پوسته ی شدیدددد زبررر

پوست صورتم همیشه پوسته پوست میشه اصلا بعضی کقتا کلی کرم میزنم ولی کرمو که پاک میکنم یهو مثل پوسته سو ...

پوستتون حساس هست؟

توی افتاب قرمز میشه؟

نازکه؟

اصلاح میکنی جوش میزنی

زخم میشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم الان که پوستتون خشک و پوست پوستی و زبر شده احتیاج به آبرسان قوی 

و تغذیه کننده قوی داره

تا پوستت از خشکی دربیاد

P.I.S.C shop:
Energizing Day Cream Q10
(50 ml)

کرم روزW&B Q10

مناسب انواع پوست

این کرم یک آبرسان حرفه ایست که دارای انواع ویتامین ها و آنتی اکسیدانهای مورد نیاز پوست بوده و ساختاری ملایم و سبک دارد و در طول روز به پوست اجازه تنفس می دهد. همچنین حاوی ضد آفتاب با SPF15 می باشد که می تواند به راحتی در طول روز از پوست صورت در برابر نور خورشید  و اثرات مخرب آن محافظت نماید.

رطوبت لازم برای پوست را تأمین کرده و از خشکی آن جلوگیری می نماید.
انرژی رسان سلول های پوست بوده و از آن در مقابل عوامل مخرب در طول روز محافظت می کند.
مانع از ایجاد لکه های پوستی شده و از تولید رادیکالهای آزاد جلوگیری می نماید.
ترکیبات موثر: کوآنزیم Q10 ، لیپوزوم ها ، روغن هسته زرد آلو ، روغن کنجد ، ویتامین E

روش مصرف:

قبل از شروع فعالیت روزانه، ابتدا پوست را تمیز نموده و سپس مقداری از کرم را با فواصل منظم روی پوست صورت قرار داده و ماساژ دهید تا جذب گردد.

اینم یه تغذیه رسان
آرایـش پاک کن دو فـاز

مخصوص کل صورت و دور چشم

این محصول دارای دوفاز می باشد که قادر است تمام ترکیبات آرایشی حتی ضد آب ها را از روی صورت پاک کرده و با ترکیبات انرژی زا و تقویت کننده خود شامل آنتی اکسیدان Q10، روغن جوانه گندم ، هسته زرد آلو و انواع ویتامین ها باعث حفظ رطوبت، نرمی و شادابی پوست شود.

اثرات:

منافذ پوست صورت و اطراف چشم ها را از هر گونه آلودگی ،چربی و مواد آرایشی پاک می نماید.
رطوبت رسان بوده و پوست را نرم و لطیف می کند
مواد مغذی پوست را تأمین کرده و پوست را شاداب و زیبا می نماید.
تنظیم کننده PH و چربی پوست است و به سلامت ظاهر پوست (رنگ و توناژ) کمک می کند

روش مصرف:

قبل از استفاده ظرف را تکان داده تا دو فاز آن به خوبی با هم ترکیب شود سپس، مقداری از آن را روی پنبه و یا پد آرایشی ریخته و تمام صورت را با آن پاک نمایید. برای نتیجه بهتر می توانید از لوسیون انرژی زا بعد از آن استفاده نمایید

عزیزم از درون باید بدنت رو درست کنی و نه در سطح پوست!

البته که مصرف محصولات آبرسان و نرم کننده بی تاثیر نیست...

اما اگزما طبیعتش سرد و خشک هست ، پس برای مقابله باهاش باید گرمی و تری وارد بدنت کنی...

مورادی مثل شیر بادام که با عسل درست شده باشه رو هر روز در برنامه ات بگنجون... 99 درصد تضمین می کنم بهتر بشی...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

شیر بادام هیچ ربطی به شیر دام ها نداره ها... سرچ کن متوجه میشی منظورم چه غذایی هست.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
نه اخه من خارش ندارم مشکلم فقط پوسته پوست و خشکیه 

عزیزم اسمش اگزما نیست . پزوریازیسس . من ۹ سال دارم تو بدنم که از دست و صورت و سر کشیده شده الان فقط کف پاهام . من خارج از ایرانم دکتر رفتم متاسفانه هیچ درمانی نداره و فقط میتونی باهاش مدارا کنی . کجای بدنته ؟

تو به تحریک فلک فتنه دوران منی . من به تصدیق نظر محو تماشای توام

ببین این بهترین حالت پوستم پامه . اگزما درمان داره منتها پزوریازیس نه و بهترین حالت بهبودش مسلط شدن به اعصاب و داشتن آرامشه 

نه هیچ کدوم

تنها درمانی که من تواین ۹ سال ازش جواب گرفتم دو بار تو روز پوستت رو با پماد آلفا و هیدروکورتیزون یک درصد حسابی چرب کن . برای استفاده روزانه از کرم نرم کننده ثمین با اوره ۱۰ درصد استفاده کن اگه دیدی بهتر شد پوست صورتت بعدش ۵ درصد اوره بخر . بقیه چیزا عمرا جواب بده . اهان یه چیزه دیگه من همیشه پوست پام رو تو بخار حموم گرم میکنم و با صابون سنگ پا میزنم بعد که درمیام سریع الفا و هیدورکورتیزون استفاده میکنم . اگه الفا دم دست نبود میتونی از ترکیب هیدورکورتیزن و پماد ان ان استفاده کنی . اگه پوست سرت هم دچار این آلرژی و پوست پوست میشه و خشک از شامپو گلتار یک درصد استفاده کن حدود یه سال درست میشه . بعدشم یه نکته اصلی اینکه برای امثال من و شما که الژی های مزمن داریم آب حکم سم رو داره . سعی کن کمتر دست و صورتت رو با اب بشوری .استخر میری حتما کل بدنت رو با وازلین چرب کن جوری که اب نفوذ نکنه به پوستت

عزیزم از درون باید بدنت رو درست کنی و نه در سطح پوست! البته که مصرف محصولات آبرسان و نرم کننده بی ت ...

سلام...عزیزم میتونم بپرسم چرا شیر بادام عسل توصیه میکنید؟ تجربه شو داشتید ؟ آخه همه‌ میگن طبیعت اگزما گرمی و خشکیه