2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس يه آزمايش ويتامين بي انجام بده چون بي مربوط به پوسته  سبزيجات زياد مصرف كن

ببین راستش من همه این کارارو کردم مخمر ابچو مصرف کردم ویتامین ای زینک هم واسه چاق شدن هم پوستم کلی کرم و اب و میوه و این چیزا ولی پوستم درست نمیشه کلی هم دکتر رفتم

عزیزم خواهر منم اگزما داشت یه عالمه کرم و لوسیون و دکتر و...

ولی همشون اثرش موقت بود تا اینکه یبار تو نت اتفاقی دیدم یه خانمی وازلین زده بود و راضی بود به خواهرم گفتم و اونم انجام داد و واقعا خوب شد

روش استفاده اش هم این شکلی بود که یه لایه ضخیم از وازلین میزد روی پوستش و شب تا صبح روشو با نایلون میپوشوند بعد از یه هفته کامل خوب خوب شد

انشاءالله شما هم خوب شی

توی سرم بازار مسگر هاست و توی دلم رخت میشورن...
بابا ترکیدم بس که کرم و شامپو و لوسیون پوست خشک زدم کیووی بیودرما اوسرین ایروکس ثمین همه چیییی خوب ن ...

چرا نمیری دکتر من چند روز پیش رفتم خارش شدید داشتم کرم ساختنی داد و قرص و ی مرطوب کننده بیودرم 

واسه من پوست پوست نمیشه خشک میشه وقتی خیلی شدید  باشه وحشتناک میخاره فقطم دست راستم طوری خشک می ...

موقع تایپ احساس کشیدگی میکنی؟؟یعنی انگار پوستتو میکشن؟