2777
2789
قرص لاغری بخور من ۳۰تا کم کردم

اسمش چیه ؟؟ورزش هم داری ؟؟

تاریخ شروع برای یک تغییر 1405/۳/۱2.👀 👈🏼وزن74/هدف اول 70🤝🏻🌟/هدف دوم 65🤌🏼/هدف سوم 60👌🏼 ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اسمش چیه ؟؟ورزش هم داری ؟؟

هر دفعه بهم یه مارک میداد استپ نکنم 

نه ورزش نداشتم

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
هر دفعه بهم یه مارک میداد استپ نکنم نه ورزش نداشتم

کی ؟

تاریخ شروع برای یک تغییر 1405/۳/۱2.👀 👈🏼وزن74/هدف اول 70🤝🏻🌟/هدف دوم 65🤌🏼/هدف سوم 60👌🏼 ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

من خوردم گین آپ اصلا روم تاثیری نداشت

دکتر پوست رفتی پوستت خوب شد؟

سوگـلم🤍ازدواج 1403/09/30💍 جدایی1403/12/20❤️🩹 باشد بار دیگر که عشق به سراغم می آید..امن باشد..صادق باشد.. آرامش داشته باشد و دلم را قرص کند..آنها که عکسها را نبوسیده اند هرگز عاشق نشده اند...{دلتنگتم عزیزترینم💔7'01'1405}

آره

در مورد پوستت نگفتی عزیزم؟

سوگـلم🤍ازدواج 1403/09/30💍 جدایی1403/12/20❤️🩹 باشد بار دیگر که عشق به سراغم می آید..امن باشد..صادق باشد.. آرامش داشته باشد و دلم را قرص کند..آنها که عکسها را نبوسیده اند هرگز عاشق نشده اند...{دلتنگتم عزیزترینم💔7'01'1405}

فکر کردم لاغری که اینو تو عنوان زدیمن فقط میتونم راهکاری بدم که اشتهات باز بشه😂

خب لاغرم قدم ۱۵۹ و وزنم ۵۵کیلوعه 

و چون شکم و پهلو دارم دوس دارم اشتهام کم بشه تا شکم و پهلوم آب شه

صبحونه تخم مرغ آب پز بخور که ناهار گشنه ات نشهآبگوشت کوبیده کم چرب بدون ترشی سیر نگهت میدارهخوراک ...

پرخوری ندارم

بیشتر ۶-۷قاشق برنج که میخورم احساس سیری و پری معده بهم دست میده 

انگار که یه عالمه غذا خوردم

چی بگم

ازت پرسیدم که دکتر پوست رفتی پوستت خوب شد؟

ازت پرسیدم که دکتر پوست رفتی پوستت خوب شد؟

چون می‌خوام برم منم

خب لاغرم قدم ۱۵۹ و وزنم ۵۵کیلوعه و چون شکم و پهلو دارم دوس دارم اشتهام کم بشه تا شکم و پهلوم آب شه

خیلی لاغر میشی که اینجوری