2777
2789

خیلی درد داره بچه ها؟فردا وارد ۶ هفته میشم..انگار خونریزیم داره شروع میشه...

فقط بگین دردش چقدره؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۸ هفته سقط شد...خونریزی شدید داری؟ کمرتم درد میکنه؟

فعلا درد خاصی ندارم..انگار کم کم میخواد بیاد شدید نشده هنوز..چقده دردش؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
ممنون😘😘

وای گیسووو نگووووو

من همین تازگیا امضات رودیدم

برات یه صلوات فرستادم...

چرا؟؟

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)
وای گیسووو نگووووو من همین تازگیا امضات رودیدم برات یه صلوات فرستادم... چرا؟؟

خواست خدا عشقم😘

فقد دیگ شیاف استفاده نکن ک هم سخت تر سقط میشه هم دردت بیشتر میشه ب علت سقط سخت

بدبختی بین دو راهیم شیاف بذارم یا نه

درد ک ن 

فقط لخته و خون دفع میکنی 

من تا ی هفته تقریبا بعده سقط خونریزی داشتم 

قبلشم خو خون ریری و لکه داشتم 

اگه خون ریزی کمی فعلا  داری امپول پرولوتون بزن شیاف کشش نمیده براش 

👈یکی از آرزوهام اینه که دوربین و آیینهی خونمون به توافق برسن ک من دقیقا چ شکلیم  👉  
میتونی یه سونو بدی شاید قلبش بزنه...کسیو میشناسم نوار بهداشتی پر خون میشد ولی بچه موند

منم دیدم..دیگه دست خداست..شب سونو نیست ک ..والا دیشب رفتم بیمارستان گفت بخواب معاینه ت کنم اگه شدیده...معاینه نباید بکنن آخه..سونو نوشت فرداش مثلا انجام بدم😑😑