2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عوارضی برات نداشته؟

سلام من دوماه این قرص و استفاده کردم و واقعا تاثیر مثبتی رو هورمونها داره البته من برای بارداری خوردم که ماه دوم با امپول سینالف و داروهای دیگه که استفاده کردم ۴ تا فولی خوب داشتم اما باردار نشدم .ولی خود قرص پریودم رو منظم کرد و کمر درد و علایم پریود رو کم کرده و دوره پی ام اس هم که من همش عصبی بودم رو واقعا ارومم کرده کلا انگار هومونهای زنانه رو تنظیم میکنه

سلام من دوماه این قرص و استفاده کردم و واقعا تاثیر مثبتی رو هورمونها داره البته من برای بارداری خورد ...

من دکترم یه دوره 1ماهه برام نوشته ، منم واسه کمک به باردار شدنم بهم داده ، 20روز خوردم تاالان ولی *معذرت*یبوست بدی برام داشت. اون ده تا رو هم به زور میخوام بخورم تا تموم بشه راحت شم ،قراره اگه تا سه ماه باردار نشدم برم دارومو عوض کنه البته من تخمدونام خیلی تنبلنن فک کنم داروی قوی تر لازم دارم.

ممنونم گلم که جواب دادی امیدوارم مامان بشی چهارتا فولی خوب خیلییی امیدوار کنندست ، من فقط یکماه یه فولی خوب داشتم و تموم شد و. رفت و نشد

خدایا شکرت ...

من دکترم یه دوره 1ماهه برام نوشته ، منم واسه کمک به باردار شدنم بهم داده ، 20روز خوردم تاالان ولی *م ...

یبوست برا منم بود ولی من با خوردن گلاب روزی دوبار یکم بهتر شد.من فولیام تا قبل خوردن دارو ۶ میلیمتر بود بعد دارو شد ۲۲ و ۱۷ و ۲۰

یبوست برا منم بود ولی من با خوردن گلاب روزی دوبار یکم بهتر شد.من فولیام تا قبل خوردن دارو ۶ میلیمتر ...

وااای چه عالی...ینی دارو واست معجزه کرده ها..

من که دکتر۳۰تا برام نوشت۲۶تاشو بیشتر دوام نیاوردم بخورم از شدت یبوست. بعدم دیگه نتونستم چهارتای بعدی رو بخورم.همش الان افتادم مطب دکترای گوارش.

الان ۲۰روزه دارو رو قطع کردم ولی اثرش مونده و ببخشید هنوز ییوسته هست. البته من کنارش گلوکوفاژم خوردم فک کنم بدتر و بدتر شد یبوسته

میگم ببخشید یه سوالی.گلاب رو سرد میخوری یا ولرم و گرم شده؟ بعد چقدر در روز گلاب  میخوردی؟

خدایا شکرت ...

سلام دوستان منم دوماهه دکتر برام این قرص رو نوشته،قبلا سیکلام 33,34 روزه بود دکتر گف یکم تنبلی تخمدان داری این قرصو مینویسم که چرخه هات زودتر بشه،از وقتی شروع به مصرف کردم ماه اول روز42 پریود شدم،این ماه هم تخمک گذاریم خیلی دیر انجام شده اونم نمیدونم ناقص شده یا کامل!!!!دو روزه قطع کردم دیگه!اعصابم کلا بهم ریخته،قرص لعنتی همه هورمون هامو انگار بهم ریخته،به دوتا دکترم گفتم بابا من تا حالا سابقه نداشته بیشتر ۳۵ روز پریودم عقب بیوفته این قرص بهم ریخته,میگه ن ربطی به قرص نداره،دوستان کسی بوده مثل من باشه؟

سلام دوستان منم دوماهه دکتر برام این قرص رو نوشته،قبلا سیکلام 33,34 روزه بود دکتر گف یکم تنبلی تخمدا ...

سلام عزیزم منم خوردم ولی هشت روز تاخیر داشتم تا پریود شدم شاید هورمون ها رو تنظیم میکنه که این دیر پریود میشیم .بلاخره باردار شدی؟؟چند تا فولیکول داشتی با این قرص؟

سلام عزیزم منم خوردم ولی هشت روز تاخیر داشتم تا پریود شدم شاید هورمون ها رو تنظیم میکنه که این دیر پ ...

ن عزیزم فعلا که خبری نیس،دوماهه چرخه پریود هام منظم شده ولی بارداری اتفاق نیفتاده،ازمایش فولی نرفتم چون گف زیاد جدی نیس،خیلی نگرانم توروخدا دعا کنین برام منم این ماه به امید خدا خبر بارداری بدم

سلام عزیزم منم خوردم ولی هشت روز تاخیر داشتم تا پریود شدم شاید هورمون ها رو تنظیم میکنه که این دیر پ ...

شما هم تو اقدامین با این قرص؟چند وقته تو اقدامی؟چند وقته این قرص رو شروع کردی؟