2777
2789
عنوان

خانومهای اهل رژیم کمک لدفن

127 بازدید | 17 پست

ما الان 2ساله برنج رو حذف کردیم فقط شاید ماهی یکبار تو مهمونی و اینا بخوریم

ولی دوسدارم کلا خوراکمونو کم کنم اخه هروز هردوتامون داریم چاق تر میشیم

کسی میتونه راهنمایی کنه واسه ناهار و شام و صبحونه چیا درست کنم که نون رو هم بتونم کمتر استفاده کنم

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

مصرف نونتم باید کم کنی و غذاهای نوني رو خالی بخوری.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ریزش مو نگرفتین....  ؟

اوایل چرا ولی خب نون جو هم خوردیم با قرص زینک و ویتامین که درست شد دیگه

من فقط اينو ميدونم نبايد هيچ گروه از مواد غذاييو حذف كرد همه چى توروز بخورين اما كم،  بعد از ٧غروب ديگه كربوهيدرات رو نخورد وبجاش ميوه وسالاد خورد 

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
اخه ادم گشنش میشه  خخخخ

آره دیگه من همیشه گشنه ام ولی چاره ای نیست خود نون چاق کنندس.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

عزیزم باید مصرف روغن و سس و یا مواد غذایی پرکالری هم کم کنی مثل فست فود و پاستا بیشتر غذا سالم بخورین سبزیجات و سوپ و گوشت و مرغ و ماهی اب پز و از نون های قهوه ای استفاده کنین

خدایا شکرت منم مامان شدم❤️خودت مواظبش باش
عزیزم باید مصرف روغن و سس و یا مواد غذایی پرکالری هم کم کنی مثل فست فود و پاستا بیشتر غذا سالم ...

نون کلا سنگک یا نون محلی 

بجای روغن هم میخوام روغن ارده کنجد بگیرم که کمتر هم استفاده کنم

فست فودمون میانگین ماهیی یکبار هست.زیاده؟

نه عزیزم من فکر کردم اضافه وزناتون بالاس ولی اینی که شما گفتی خیلی اضافه وزن داشته باشین هر کدوم ۴،۵ ...

اره زیاد نیست ولی خب واسه من که همیشه وزنم 56 یا57 بوده الان خیلی یهو زیاد شدم

بدون برنج هم چاق میشید؟ علت و تو چیزای دیگه جستجو کن، آزمایش بدید، هله هوله رو حذف کنید ورزش کنید خی ...

تحرکمون خیلی کمه تردمیلمون فقط خاک میخوره بیچاره