2777
2789
عنوان

روز چهاردهم آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 1084 بازدید | 21 پست
انشالله این ماه خوش خبر باشی 😍

واسه شمام همینطور...چند ماهه اقدامین؟؟ من ۸ ماهه تقریبا اقدامم بدون دارو یک ماهه دارو میخورم اابتع برای بچه ی دوم

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه شمام همینطور...چند ماهه اقدامین؟؟ من ۸ ماهه تقریبا اقدامم بدون دارو یک ماهه دارو میخورم اابتع ب ...

من دو ماه بدون دارو اقدام کردم البته چون تازه ازدواج کردم زیاد وارد نبودم و بخاطر تنبلی تخمدان خفیف رفتم دکتر و این ماه برام دارو نوشت 

من ک روز چهاردهم بعد از آمپول بیبی چکم منفی شد فکر کنم این ماه هم نشد انشالله ماه دیگ 

من دو ماه بدون دارو اقدام کردم البته چون تازه ازدواج کردم زیاد وارد نبودم و بخاطر تنبلی تخمدان خفیف ...

انشالله که بشه نشدم زوده هنوز نگران نباش...فقط حتما ب دکترت بگو ک چرا قرص ننوشته لتروزول یا کلومیفن باید مینوشت و وآمپول هاش ام جی و سینال اف چون میگی تنبلی هم داری این داروها تخمدانو تحریک میکنن و کمک میکنن ب تولید فولیکول

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
انشالله که بشه نشدم زوده هنوز نگران نباش...فقط حتما ب دکترت بگو ک چرا قرص ننوشته لتروزول یا کلومیفن ...

چرا عزیزم نوشتم ک این ماه اولین بار بود ک دارو مصرف کردم 

کلومیفن از روز ۳پریودی تا روز ۸ 

و استرومارین از روز ۹ تا روز ۱۳ پریود و بعد روز ۱۴ صبح سونو دادم ک فولیکول ۱۸ داشتم دکتر گفت عالیه و عصرش آمپول اچ سی جی زدم

منظورم از جواب بالام این بود ک اون دوتا آمپول دیگه رو نزدم فقط اچ سی جی زدم 

چرا عزیزم نوشتم ک این ماه اولین بار بود ک دارو مصرف کردم کلومیفن از روز ۳پریودی تا روز ۸ و استروماری ...

خوب‌خوبه داروهات قوس بودن صبر کن تا از پریودت بگذره انشالله ک بارداری