2777
2789

ایشون یه آقای حدود پنجاه سال هستن که بد اخلاق هم بودن 

من سه جلسه غیبت داشتم ترسیدم حذف کنه پیام دادم به نماینده شماره استاد رو گرفتم 

بهش پیام دادم منو حذف نکنه اونم شروع کرد به سوال پرسیدن کجا کار می‌کنی چند سالته و درآمدت چقدره 

معدلت چند بوده و همینا یکم حرف زد منم ازش پرسیدم کجا کار می‌کنه و دکترای چی داره و اینا 

بعد گفت من تاحالا با دانشجو هام اینقدر چت نکردم 

دو هفته گذشت و ما یه کم حرف زدیم باهم 

همشم راحب این چرتو پرتا دانشگاه بود تو این دو هفته پنج بار تکرار کرد که به کسی نگی با من حرف میزنی و صفحه چتمون رو پاک کن ومن بهت اعتماد کردم و ....

با اینکه ما فقط راجب درس و دانشگاه حرف می‌زدیم 

تا اینکه دیشب بهش گفتم دیگه بهم پیام نده عصبیم میکرد همش می‌گفت به کسی چیزی نگی درصورتیکه ما هیچ حرف غیر اخلاقی نزدیم 

کارم اشتباه بوده ؟؟

تازه بعدش پیام داد شوخی کردم و اینا که من اصلا سین نزدم و کلا پاک کردم 

هوله

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

😂😂 من چرا دلم براش سوخت هول شوت 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره . اشتباه کردین . متاسفانه اقایون توی این سن ها بسیار اسیب پذیرن . به خصوص اونهایی که به خاطر جدی و خشک بودنشون ، خیلی ادمها بهشون نزدیک نمیشن 

مشخصا استادتون داره براش سوتفاهم پیش میاد و داره اذیت میشه 

هوله

من خیلی از حرفش بدم اومد همش تکرار می‌کرد بعدم می‌گفت شوخی کردم 

آخه آدم خیلی با سوادی هم هست می‌تونست خیلی کمکم کنه 

سنش دقیقا دو برابر منه شایدم بیشتر از دو برابر سن من 

می‌داشتی حذف نکنه نمره ت رو ک گذاشت بعد دکمشو میفشاریدی محکم تر هم میفشاریدی

نمیدونی چقدر عصبیم کرد 

آخه پیرمرد من به کی بگم باهات حرف میزنم 

بعدم ما که رابطه مون فقط در حد دانشجو و استاد هست 

حتی یه کلمه چیز غیر مربوط هم نگفتیم به هم 

چت که ادامه دار شده هوا برش داشته

اشتباه از شماست که ادامه دادی

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
نمیدونی چقدر عصبیم کرد آخه پیرمرد من به کی بگم باهات حرف میزنم بعدم ما که رابطه مون فقط در حد دانشجو ...

اره حق میدم بهت ولی خب دستت زیر سنگشه فعلا💔جوابشو نمی‌دادی میگفتی تایم امتحاناست مشغول درسام وقت چت ندارم 

همیشه لحنم آروم و مهربونه و اکثر وقتا شوخی میکنم،پس فکرای بد نکن🙆🏻‍♀️🩷‌

چت که ادامه دار شده هوا برش داشتهاشتباه از شماست که ادامه دادی

آخه یه شرکت هم داره 

آدم هولی هم نبود 

گفتم تجربیاتش زیاده به دردم میخوره 

بعدم لاس که نمی‌زدم باهاش 

دکترای رشته ای که من دارم میخونم رو داره 

من با دانشجو های پسر اصلا حرف نمی‌زنم 

فکر نمی‌کردم اشتباه باشه صحبت کردن با استاد 

جدی واقعا !؟ 😐

اره . خیلی دور و برش نچرخین . ترس از اینکه دیگران متوجه نشن یعنی توی ذهنش حس کرده از خط قرمزهاش رد شده و این یک مکالمه عادی نیست . 

احترام رو حفظ کنین و جوری رفتار کنین که مشخص بشه براشون که شما منظوری نداشتین . 

اماداد این مسیر به نفع هیچکسی نیست . برای شما هم دردسر ایجاد میکنه اگه بخواین عصبانیش کنین و بدتر از اون اگه بخواین در جهت رضایتش پیش برین . خیلی اروم مسیرتون رو با احترام مشخص کنین . باهاش هم مثل یک دوست پسر رفتار نکنین که چتش رو نخونده پاک کنین و اینا که حس کنه شما هم همین منظور رو از برخوردش گرفتین 

خیلی رسمی ، خیلی مودبانه ، شما جایگاه استادی و پدری دارین و ... مدل رفتارتون رو از سوتفاهمی که براشون ایجاد شده متمایز کنین 

آخه یه شرکت هم داره آدم هولی هم نبود گفتم تجربیاتش زیاده به دردم میخوره بعدم لاس که نمی‌زدم باهاش دک ...

بالاخره مرده و انسان

دلیل نمیشه چون استاده از ارتباط با جنس مخالف بدش بیاد

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
اره . خیلی دور و برش نچرخین . ترس از اینکه دیگران متوجه نشن یعنی توی ذهنش حس کرده از خط قرمزهاش رد ش ...

چه جالبببببب

مرسی عزیزم تاحالا به این فکر نکرده بودم 

اره دقیقا اون فکرده من منظوری دارم که باهاش حرف میزنم 

ولی الان که کلا پاک کردم چتش رو 

امیدوارم منو نندازع 

ممنونم شما خیلی آدم با سوادی هستید ❤️🥺