2777
2789
عنوان

حس ششمی هستی

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 114 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرسی فداتشم

عزیز دلی 

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  بهترین اتفاق زندگیم  ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋

من دوست مامانم مرگ افراد رو میگفت به طور غیر مستقیم هیچوقتم نگفت بهمون که موکل داره یا نه خوشش نمیوم ...

ب احتمال زیاد موکل دارع دیگ گلم

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  بهترین اتفاق زندگیم  ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋

اره فعلا امادگی پذیرش خیلی چیزارو ندارم🥲

از زندگی لذت ببر ولش این چیزارو درگیری ذهنی برات میاره مشخصه آشفته میشی 

درضمن  آهنگ های ک خشم زیادی داره ب مزاجت نمیخوره گوش ندی روحت ااذیت

خوندن ذهن بقیه و پیش بینی آینده چی میشه؟

پیش بینی اینده نیست  ندیدم کسی بتونه اینده رو به طور قطع پیش بینی کنه الی چند نفر محدود.

اتفاقهایی ک افتاده و دیگران ازش خبر ندارن رو  متوجه میشی

کم کم دارم بساطم رو جمع میکنم که برم

اگه میشه جواب منم بده ممنونم

سوالاتت خیلی زیاده و من نمیتونم پاسخ. بده چون

سرم سنگین میشه فقط ی دونه میتونم بگم عزیز دل

میگفت همه چیو میفهمم چشماش خیلیییی وحشتناک بود

چشاش چطوری بود؟ با دنیای تاریکی شاید سر کار داشته مشخص نمیکنه باید چشاشو آدم  ببینه نا بفهمه

از زندگی لذت ببر ولش این چیزارو درگیری ذهنی برات میاره مشخصه آشفته میشی درضمن آهنگ های ک خشم زیادی ...

روحمو فقط افکارم اذیت میکنن و به شدت استرسی هستم نمیدونم چیکار کنم این فکرا نیان تو مغزم دیگ 

از طرفی انرژیا زود تاثیر میزارن روم پیش یکی برم که انرژیش بد باشه یا منتقل کنه بهم دیگ بدنم قفل میکنه حرف زدن یادم‌ میره