2777
2789
عنوان

حس ششمی هستی

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 114 پست
نمیدونم والا اصلا خوشش نمیومد کسی ازش بپرسه میگفت کارت میندازم میفهمم

کارت که برا موکله والا چمدونم ولی هیچکی ب غیر از خدا از مرگ ادما خبر نداره احتمالا لحظه های اخر متوجه میشه

روحمو فقط افکارم اذیت میکنن و به شدت استرسی هستم نمیدونم چیکار کنم این فکرا نیان تو مغزم دیگ از طرفی ...

گفتم ک مراقبه روحی از خودت خیلی کن با آهنگ های ملایم آرامش رو بیار وجودت از!طرز چت مشخصه استرسی هستی گلم

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  بهترین اتفاق زندگیم  ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چشاش چطوری بود؟ با دنیای تاریکی شاید سر کار داشته مشخص نمیکنه باید چشاشو آدم ببینه نا بفهمه

خیلی خیره میشد به آدم موقعی که چیزی ازش میپرسیدی 

یبار اومده بود خونه خالم رو به روی من نشسته بود یهو دیدم خیره شده بهم سریع پاشدم 😂

کارت که برا موکله والا چمدونم ولی هیچکی ب غیر از خدا از مرگ ادما خبر نداره احتمالا لحظه های اخر متوج ...

شاینم رویای صادقه بنده خودم اینطور بودم 

گسی میخاد از افراد نزدیکم بمیره حالم بده سنگینم و خوابشو میبینم تا وقتی  ک بمیره روحش بره من سبک میشم حس خوبی میگیرم. سبک شدم چون حس غمگینی دارم قبلش 

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  بهترین اتفاق زندگیم  ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋

باشه پس اگه میشه اینو بگو حسش بهم چیه و باهاش ازدواج میکنم یا نه؟ممنونم 🌼

دوست داره

ازدواج دور حس میکنم فعلا نزدیک نیست 

کارت که برا موکله والا چمدونم ولی هیچکی ب غیر از خدا از مرگ ادما خبر نداره احتمالا لحظه های اخر متوج ...

اره یکیشونو یک ماه قبل گفت 

اون یکیو یک هفته قبل 

به قرآن قسمت اومد گفت فلانی پدر مادرش زنده ان؟ مامانم گفت اره .. گفت عزادار میشید 

هفته بعدش مامان فلانی فوت کرد 

من وحشت کردم ازش 

خیلی خیره میشد به آدم موقعی که چیزی ازش میپرسیدی یبار اومده بود خونه خالم رو به روی من نشسته بود یهو ...

مرموز بوده 

شاینم رویای صادقه بنده خودم اینطور بودم گسی میخاد از افراد نزدیکم بمیره حالم بده سنگینم و خوابشو میب ...

اره فقط برا همون چشم سومه اوایل گفتم احتمالا چشم سومش به ابعاد پایین بازه بخاطر همون چون گفت کارت میندازه گفتم ابعاد پایین

اره یکیشونو یک ماه قبل گفت اون یکیو یک هفته قبل به قرآن قسمت اومد گفت فلانی پدر مادرش زنده ان؟ مامان ...

چ خوب 

ارع بعضیاشون ولی من خوب خودم جواب میدم گاهی وو بیشتر استخاره و سرکتاب میمیرم گاهی اگر کسی بخاد میدون ...

عریزم واسع منم بگو

محمد و خانوادش بابام رضایت میده ک این هفته‌ بیان؟

.