2777
2789
عنوان

حس ششمی هستی

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 114 پست
اسی جان محمدرضا دلتنگم نشده یعنی ؟ پشیمون نشده ؟

ی سوال دلخوری بینتان هست ؟ جداییی موقت ... فعلا آشفتگی حس میکنم نمیدونه چند چنده 

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  بهترین اتفاق زندگیم  ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋

دنیایی عجیبی هستش و جالب 🖤

منم یه مدت خیلی دنبالش بودم ولی واقعا اراده قوی میخاد و فرکانس بالا هرکسیم توانایی پذیرششو نداره دیگ ولش کردم زندگی عادی برام بهتر بود🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه مدت خیلی دنبالش بودم ولی واقعا اراده قوی میخاد و فرکانس بالا هرکسیم توانایی پذیرششو نداره دیگ ...

اره ببین باید تعادل رو هم حفظ کنی نکنی از زندکی عادی دور میشی من یدمت اینجوری شدم بعد ب خودم اومدم 

ارع توانایی روحی باید بالا باشه 

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  بهترین اتفاق زندگیم  ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋

ی سوال دلخوری بینتان هست ؟ جداییی موقت ... فعلا آشفتگی حس میکنم نمیدونه چند چنده

اره عزیزم سوتفاهم پیش اومد جوگیر شد بهم زد 

حس میکنم مامانش دعا گرفت این خیلی موقع کات بی رحم شده بود میگفت دیگه دل سنگم 

احضار هم زدی

نه 

مندل نمیکشم من  بیشتر اینا شیطاین هستن من کارم علوی هستش 

مندل و احضار. کردن میگن همون اجنه هستن در شکل افرادی که میخایم میان 

اره ببین باید تعادل رو هم حفظ کنی نکنی از زندکی عادی دور میشی من یدمت اینجوری شدم بعد ب خودم اومدم ا ...

بعد من بیشتر مطالعه روی موجودات غیر ارگانیکو کلا دنیاهاشون بود دیگه شبیه پیرزنای خرافاتی شده بودم انقد که رعایت میکردم شب تو چهارچوب نرم پنجشنبه اینکارو نکنم شنبه اون کارو بکنم یه اینه نمیتونستم درست و حسابی خودمو ببینم انقد که دهنم سرویس شد ولش کردم🥲🤣🤣🤣

موکل رحمانی خوبه که

ارع خوبه ولی همع چی گاهی بد و وقف مراد شابد نباشه  گاهی

بعد من بیشتر مطالعه روی موجودات غیر ارگانیکو کلا دنیاهاشون بود دیگه شبیه پیرزنای خرافاتی شده بودم ان ...

ن اینکار تو عذاب جسمت بوده و ضرر. ب خود هستش بهتر ک رها کردی از زندگیت  لذت ببر و  انرژی مثبت رور خودت جمع کن فقط همین مراقبه کن