2777
2789
ن اتفاقا همه متعجبن ک چطوری انقد صاف در اومده😁تازه مشکی ترم هس مشکیشم ماته و قشنگ

چ جالب ... سورمه رو پشت چشم میکشی دی ؟

💚الهی شکر 🙏خدایا ممنونم واسه هدیه قشنگی که بهم دادی👈پسرمو میگم😍🍼👶 اللهم صل علی محمد وآل محمدهرچه دلم خاست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود.🎀💙توکل بخودت 💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب سریع میکشم اما من تقرییا مهن میکشم میچسبه

خب وقتی خورد سریع پشتش ریمل بزن که مژه هات بهم نچسبن....ریمل بدون مایعش..

💚الهی شکر 🙏خدایا ممنونم واسه هدیه قشنگی که بهم دادی👈پسرمو میگم😍🍼👶 اللهم صل علی محمد وآل محمدهرچه دلم خاست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود.🎀💙توکل بخودت 💛
پس برم بگیرم مارکش چیه عزیزم😍

بگی سرمه سنگ میخوام بت میدن😍ببخش پیداش نکردم عکسشو بفرسم پیدا کنم ی جا ریپلایت میکنم بت میگم

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون
سرمه خیلی سیاه میکنه دور چشم رو میریزه پاک کردنش هم مصیبته . چی جوری کنار میای باهاش .

نمیدونم چرا کج افتاد عکس

بین سرمم این شکلیه سرشو ک برمیدارم اول ی فوت میکنم تا سرمه های اطرافش بریزه بعدشم ازش استفاده میکنم پودره فیکسم پشت پلکم میزنم ک پخش نشه البته بیشتر اوقات کانتور سفید میزنم دیگ اصن پخش نمیشه

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون