2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی جوری میکشم ک بهشون نخوره اگ بخوره سری با دس مژه هامو میگیرم و ب سمت جلو میکشم و پاک میشه  البته الان دیگ استفاده نمیکنم ب جاش از سرمه استفاده میکنم ک باعث شده مژه هام بلند تر شه

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون

خب نباید بزاری بخوره   ....سریع بکش بره ....یواش یواش بکشی میخوره به مژه هات

💚الهی شکر 🙏خدایا ممنونم واسه هدیه قشنگی که بهم دادی👈پسرمو میگم😍🍼👶 اللهم صل علی محمد وآل محمدهرچه دلم خاست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود.🎀💙توکل بخودت 💛
ی جوری میکشم ک بهشون نخوره اگ بخوره سری با دس مژه هامو میگیرم و ب سمت جلو میکشم و پاک میشه   ا ...

جدی گلم بعد سورمه ک میکشی بد نمیشه؟

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

اکه پلاستیکی نباشه حتی به مژه هاتم برخورد کنه به هم نمیچسبن من چندسالیه بیو ماژیکی میزنم خیلی راضیم هم براق نیس هم اصلا نمیچسبه

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]
جدی گلم بعد سورمه ک میکشی بد نمیشه؟

ن اتفاقا همه متعجبن ک چطوری انقد صاف در اومده😁تازه مشکی ترم هس مشکیشم ماته و قشنگ

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون
من قلم مویی استفاده میکنم میچسبه ولی ماژیکی نمیچسبه ولی بنظرم بیشتر. ربط ب مهارت کشیدن خط چشم داره

ماله منم ماژیکیه اما بلد نیستم همش میچسبه مژه هام

خدایا فقط امیدم به خودته   

با خط چشم ماژیکی بکش که راحت بتونی بکشی و مایعش خیلی غلیڟ نیس و چون سرش نازکه میتونی طوری بکشی ک به مژه ات نخوره

من خودم وقتی بخام پشت پلکم رو بکشم ازگوشه چشم پوستم رو میکشم که چشمم حالت کشیده پیدا میکنه و راحت میکشم البته چشمم رو میبندم

آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در  تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....
ن اتفاقا همه متعجبن ک چطوری انقد صاف در اومده😁تازه مشکی ترم هس مشکیشم ماته و قشنگ

پس برم بگیرم مارکش چیه عزیزم😍

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز