2777
2789
عنوان

کمک کنید

121 بازدید | 15 پست

سلام من یه دختر هیجده سالم از نه سالگی چادر میذاشتم تو یه خانواده ای هستم که مقید به حجاب نیستن و خیلی مقاومت کردم تا چادر بذارم ولی الآن نظرم عوض شده با تحقیقایی که کردم متوجه شدم میتونم بدون چادر هم محجبه باشم و نیازی نیست خودم به خودم سخت بگیرم ولی نمیدونم چجوری مطرحش کنم که دیگه نمیخوام چادر بذارم...مامانم میگه نمیخوام بعد اون همه تیکه ای که بهت انداختن و مقاومتی که کردی حالا حرفاشون دوباره سبز شه...ولی من واقعا در عذابم وقتی فکر کنم حرف دیگران قراره آینده منو شکل بده میدونم دیدگاهشون نسبت بهم عوض میشه و پشت سرم هزاران حرف خواهند زد ولی من شجاعت نه سال پیشمو ندارم نمیدونم چیکار کنم راهنمایی کنید لطفا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم این چیزا خیلی شخصیه به خودت مربوطه چی میپوشی اجازه دخالت نده به کسی مخصوصا وه اون آدم جزو خانوادت نیس. به اونا ربطی نداره و حتی لازم نیس توضیح بدی

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔

اگه ادم بهخواد ب حرف همه اهمیت بده دیگ نباید تکون بخوره بگو یه نذر کرده بودم نذرم تموم شده مثلا بگو ندر کردم ۹ سال چادر سر کنم ۹ سال شده قرار نیس همه همه چی و بدونن 

انشالله همتون مامان بشین منم بشم

عزیزم من برعکس شمامم دقیقن میخان بزور چادرسرم کنن اصلا خوشمان نمیاد 

ب عنوان ی دوست بهت میگم هرموقع تونستی ب حرف دیگران توجه نکنی اونموقع میتونی زندگی کنی 

احساسمو کشتم......به خاطر آرامشم..

من هم دوسال از 18 تا 20 سالکی سر کردم بخاطر حرف پسر عموم اما وقتی اون قضیه منتفی شد یه شبه وقتی که همه تو تالار دعوت بودیم گذاشتم کنار و بدون چادر رفتم همون شد

زندگی به من یاد داده برای داشتن آرامش و آسایش امروز را با خدا قدم بر دارم و فردا را به او بسپارم … زندگی زیباست!

خواهر منم حجاب داره وقتی چادرشو برداشت کسی چیزی نگفت چون فقط چادرشو برداشت بی حجاب نشد که.  بعدشم یاد بگیر واسه دل خودت زندگی کنی چادر بپوشی یجور حرف میزنن نپوشی یجور دیگه پس اهمیتی نده همونجور که قبلا یادشون رفت و واسشون عادی شد الانم میشه

نزار کسی حرفت بزنه بعد تو هنوز سنی نداری تو اوج نوجوانی خواستی اینجوری بگردی حالا نڟرت عوض شده،هرکی هرچی گفت بگو خانوادم ناراضین بابام نزاشته یا هزار بهانه دیگه مجبور نیستی ک ب حرف مردم گوش بدی همیشه دهنشون بازه

زینبم۲۲سالمہ،میشہ واســہ نــۍ نــــۍ دار شـــدنــم یــہ صلـــواٺ بفـــرستـــۍ😍😘❤

میتونی بگی تو اتوبوس و کلاس با چادر سختمه هر وقت تونستم دوباره سر میکنم. به کسی هم مربوط نیس تونستی یا نه

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔