2777
2789
عنوان

با موهای سفید خوشگلتون چه می کنید🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 43 پست
چون خودشون همیشه درگیر این مسئله بودن نمیتونن هضم کنن که تو راهت نشستی و دوسشون داری و نمیخوای هم رن ...

موهای من پراکنده سفید شدن نمیشه اون شکلی 

اونا اعتماد بنفس پایبن دارن متاسفانه ،منکه خیلی حال میکنم کلی هم فخر میفروشم

مشکلات مشکلات دسته دسته سفید میشه

ای دختر خدا بزرگه بزن به بیخیالی

والا منم بدون مشکل نیستم ولی ژنتیکمون دیر سفید میشه🙄

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موهای من پراکنده سفید شدن نمیشه اون شکلی اونا اعتماد بنفس پایبن دارن متاسفانه ،منکه خیلی حال میکنم ک ...

اصن خیلی قشنگ شده 

دختر دایی من حدود  ۵۰ میلیون خرج کرده موهاش رو همین شکلی کرده منتها زیریا قهوه این [موهاش خیلی بلنده]

من خودم واقعا خسته شدم از رنگ و دکلره .قبل تر ها همش ریشم درمیومد رنگ مشکی میزدم بعد گفتن اینقدر سفی ...

منم مثل شما تا کی رنگ بزارم پنهون کنم اینا همش نشونه های تجربیات زندگیمه اینقد گفتم خوشگلن پسرام نمیزارن رنگ کنم میگن مامان سفیدش بیشتر باشه خوشگله منم پوز میدم میگم خدا برام مفت مجانی رنگ کرده دلتون آب بشه

وا خواهر به این خوبیییی

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

فدات خواهری اینقد ذوقشون میکنم نگووووو

اطرافیان ول کن بچسب به این موهای خوشگلللل

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

اطرافیان ول کن بچسب به این موهای خوشگلللل

پدرم زیاد غصه میخوره منم کلی عکس تو اینستا نشون میدم یخورده آروم شده 

بقیه هم میگن سفید کردی رفت 

درصورتی از خودشون درصد سفیدشون بیشتر همش درحال ریشه گیرن متاسفانه هنوز براشون جا نیفتاده