2777
2789
عنوان

خواب بچه

153 بازدید | 28 پست

سلام خانمها بچم شبا اصلا نمیخوابه روزا نهایت یک ساعت شبا تا صبح گریه میکنه با اینکه تحرکش زیاد ولی بازم خواب نداره الان چهار ماه اینجوریه 😢

روزها هم نق میزنه ولی گریه کمتر شب که میشه انگار جن دیده 

دکتر بردم ازمایش خوب بود 

وقتهایی که دندون در میاره که دیگه بدتر 

شرمنده زیاد حرف زدم کسی بچش اینجوری بوده داروی خواب اور وجود داره؟؟؟؟

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.

خواهشن جواب بدید 

خودمو شوهرم هلاک شدیم از بیخوابی 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بچه منم همین بود. ارزو داشتم یساعت درست بخابم.  بعد یک سال بهتر شد

باور کن منم همین یه ساعت خواب شده ارزوم 

بچتون چند سالشه 

عزیزم رازیانه خیلی خیلی ارامبخشه،البته چون هورمون زنانه داره برای پسر بچه ها خوب نیست اما اگه به عطاریا بگی بچم پسره تو رازیانه یه چیز دیگه میرزن که ضرر نداشته باشه منم بچم پسره گاهی که نا قراری میکنه از همین مخلوط رازیانه که از عطاری خریدم دمش میکنم میدم بهش هم ارومش مبکنه هم خواب آوری داره،شربت بی بی سد هم گیاهیه میتونی استفاده کنی دکتر پسرم براش داده بود هم آرامبخشه هم خواب آور ،ایشالا که خوب بشه 

باور کن منم همین یه ساعت خواب شده ارزوم  بچتون چند سالشه

19 ماهشه.. 

تازه تا 14ماهگی عادت داشت بگردونیمشو بخابه.. شده بود دو ساعت یا یساعت میگردوندیمش... کمرم میشکست 😭

درخواست دوستی قبول نمیکنم

عزیزم رازیانه خیلی خیلی ارامبخشه،البته چون هورمون زنانه داره برای پسر بچه ها خوب نیست اما اگه به عطا ...

ممنون براش دم میکنم امیدوارم بهتر بشه

بچه منم همینطوری بود بعد فهمیدم که گوش درد داره

نه گوشش نیست بردم دکتر مشکلی نداشت 

پسرمنم اينجوريه شب تا صبح بيست بار بلند ميشم براش اصلا خواب نداره جديدا اينجوري شده الان پنج ماهش هس ...

من پسرم تقریبا تا یه سالگی بهتر بو  د ولی تو این چهار ماه اینم دندون در میاره یعنی هر شب برا دندون 

من پسرم تقریبا تا یه سالگی بهتر بو  د ولی تو این چهار ماه اینم دندون در میاره یعنی هر شب برا دن ...

پسرتون كه بزرگه پس چرا اينجوري هست آخه دندون درآوردن اوايلش بي قراري ميكنه فكر نكنم ديگه بزرگتر كه شد هم بي قراري كنه دل دردي چيزي نداره

نه گوشش نیست بردم دکتر مشکلی نداشت 

ببین عزیزم حتمأ یه جاش درد میکنه وگرنه بچه بی دلیل گریه نمیکنه

بعدشم چون بیشتر دردا شب به سراغ ادم میاد شبا 

نمیتونه بخوابه

دختره من شب تا صبح جیغ میزد گریه میکرد اصلأ 

نمیتونست بخوابه پیش هر متخصص اطفالی میبردم تشخیص نمیدادن چشه

تا اینکه بردم فوق تخصص بیماریهای عفونی اطفال

گفت پشت پرده گوشاش آب اورده

چند هفته دارو مصرف کرد خدارو شکر خوب شد

همیشه غمگین ترین لحظات را عزیزترین کسانمان به ما هدیه میدهند.  
آره دقيقا مادرم ميگه بچه ها تواين سن گوش درد ميگيرن بايد چيكار كرد آخه اصلا نميخوابه نيم ساعتم نيست ...

واقعأ گوش درد خیلی دردش طاقت فرساست

من خودم یه بار گوش درد داشتم از درد داشتم میمردم حالا این طفل معصوما چی میکشن

همیشه غمگین ترین لحظات را عزیزترین کسانمان به ما هدیه میدهند.