2777
2789
عنوان

خواب بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 28 پست
من پسرم تقریبا تا یه سالگی بهتر بو  د ولی تو این چهار ماه اینم دندون در میاره یعنی هر شب برا دن ...

تنها راهش ديفن هيدرامين هست كه خوابش تنظيم ميشه من يه هفته به پسرم دادم خوب بود  البته دكترش نوشته بود من زياد ندادم چون رو هوش بچه رو كم ميكنه واسه زير يكسال توصيه نميشه 

ببین عزیزم حتمأ یه جاش درد میکنه وگرنه بچه بی دلیل گریه نمیکنه بعدشم چون بیشتر دردا شب به سراغ ادم ...

ميگم بچه من مدتي هست ازگوشش خيلي چرك زرز رنگ ولي خيس هست مياد ازگوشش بيرو ن بنظرتون مشكل داره

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

پسرتون كه بزرگه پس چرا اينجوري هست آخه دندون درآوردن اوايلش بي قراري ميكنه فكر نكنم ديگه بزرگتر كه ش ...

دختر من درست از 7 ماهگی گوش درداش شروع شد تا 13 ماهگیش بمیرم واسش  چقد زجر کشید

دکترا هم هیچی حالیشون نمیشد الکی مدرک گرفتن

الان 14 ماهشه یه ماهه که بهتر شده ولی هنوز  دارو استفاده میکنه

همیشه غمگین ترین لحظات را عزیزترین کسانمان به ما هدیه میدهند.  
ببین عزیزم حتمأ یه جاش درد میکنه وگرنه بچه بی دلیل گریه نمیکنه بعدشم چون بیشتر دردا شب به سراغ ادم ...

دقیقا دکترم که میبرم میگه بچه بی دلیل گریه نمیکنه 

اخه واقعا نمیدونم چشه 

یعنی میگی به خاطر گوش اخه متخصص بردم گفت چیزی نیست 

نمیدونم والا 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.
ميگم بچه من مدتي هست ازگوشش خيلي چرك زرز رنگ ولي خيس هست مياد ازگوشش بيرو ن بنظرتون مشكل داره

صد درصد..حتمأ ببرش دکتر گناه داره یه وقتکم خدای نکرده پرده گوشش پاره میشه ها

دختر من درست از 7 ماهگی گوش درداش شروع شد تا 13 ماهگیش بمیرم واسش  چقد زجر کشید دکترا هم هیچی ...

چی شد که بهتر شد بچتون چه دکتری بردی

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.
دقیقا دکترم که میبرم میگه بچه بی دلیل گریه نمیکنه  اخه واقعا نمیدونم چشه  یعنی میگی به خ ...

نمیگم حتمأ گوششه ولی یه جاییش درد میکنه

بچه من هر دردی میتونست تحمل کنه ولی گوش درد امانشو بریده بود

چی شد که بهتر شد بچتون چه دکتری بردی

فوق تخصص بیماریهای عفونی اطفال بردم اون تشخیص داد

پشت پرده گوشش اب اورده

همش دعاش میکنم

تنها راهش ديفن هيدرامين هست كه خوابش تنظيم ميشه من يه هفته به پسرم دادم خوب بود  البته دكترش نو ...

متاسفانه دیفین نمیسازه بهش 

فقط گاهی با استامینفون نیم ساعت اروم میشه 

فوق تخصص بیماریهای عفونی اطفال بردم اون تشخیص داد پشت پرده گوشش اب اورده همش دعاش میکنم

ممنون که جواب دادی انشاالله بچه شما هم بهتر بشه 

پیس میبرمش دکتر انشاالله مشکلی نباشه تو این مدتاز بس گریه کرده اینقدر ضعیف شده 

ممنون که جواب دادی انشاالله بچه شما هم بهتر بشه  پیس میبرمش دکتر انشاالله مشکلی نباشه تو این م ...

خواهش میکنم

انشالله مرسی عزیزم

ایشالا که چیزیش نیست

حتمأ یه دکتر خوب ببر 

میدونم چون خودم بچه دارم دلم میسوزه همیشه سعی میکنم توی اینجور تاپیکا شرکت کنم 

واي واقعا فردا نوبت دكتر متخصص اطفال داره به اون نشون بدم ميفهمه

میگی چرک میاد حتمأ میفهمه

بچه من هیچ علائمی نداشت