2777
2789
عنوان

بخندم یا چی

87 بازدید | 16 پست

جاریم زنگ زده به شوهرم،میگه پسرم گفت زنگ بزنم بهت یه خاطره تعریف کنم(۷ سالشه)شوهرم گفت چی،جاریم میگه هیچی عموش پسرم رفته دستشویی نگو آب گرم باز کرده پاستیلش سوخته😏بلند منو صدا کرد مامان مامان پاستیلم سوخت(دیگه خودتون متوجه شدین پاستیل چیه،پسرش بهش میگه پاستیل)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عقل ندارهراحتهشوهرت چی گفت

شوهرم از اون بدتر ایوای رهام عمو پاستیلت چی شده،،،،میگم چرا رو میدی میگه من چیکار کنم بچه من نیس که بگم بی ادبه،میگم تو رو میدی که اون اینجوری تعریف میکنه،یه بارم از پسرش بدون شورت و پوشاک فیلم گرفته بود فرستاده بود برا شوهرم ببین عموش

پناه بر خداهمون شوهرت رو داده بهش

در اینکه مقصر شوهرم شک نیست،ولی اون خودشم مریضه،کلا میمیره بشینه با همه در مورد جنس صحبت کنه حالا میخواد پسر خواهر شوهرم باشه یا برادرشوهراش باشه یا هر کی

در اینکه مقصر شوهرم شک نیست،ولی اون خودشم مریضه،کلا میمیره بشینه با همه در مورد جنس صحبت کنه حالا می ...

😟🥴🤧

بی اهمیتی کن به حرفاش 

اومد راجع به همچین چیزی حرف بزنه پاشو برو

بگو علاقه ندارم

خانه شماره 12 میدان گریمولد
😟🥴🤧بی اهمیتی کن به حرفاش اومد راجع به همچین چیزی حرف بزنه پاشو بروبگو علاقه ندارم

با من کلا در قطع ارتباطه از روز اولی که من عروس این خونه شدم با من اصلا حرف نمیزنه😂