2777
2789
عنوان

خط لب قهوه ای واقعا قشنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 39 پست
میااااااا خط لب گلدن رز چی بگیرم شماره چندمن گندمی ام

خط لب گلدن رز شماره ۵۰۴ خیلی نازه به پوست گندمی هم میاد و با سبک میکاپ های الان هم عالی میشه عزیزم. 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

نه اتفاقا ادم تا جوان هستش از زیبایی و جوانیش لذت ببره انشالله هر روز چهره تون قشنگتر و دلنشین تر و ...

درست میگین عزیزم👌🌹

قربونت برم لطف داری قشنگم😘❤️چقدر مهربونی شما😍😍💕

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عطر موندگار چی بزنم برای مدرسه

کازاموراتی گرن بالو  خیلی خوبه و دخترونه و موندگار و همه پسند.

پرادا کندی شوگر پاپ خیلی دخترونه و عالیه فقط اگه رایحه میوه و لیمو دوست نداری مناسبت نیست .

پرادا پرداکس هم ترند و جذابه .

اخجون مرسی رایحه گلی و وایب تمیزی بده چی

همونایی که نوشتم رایحه گلی دارن 

لاتوسکا هم خوبه بوی گل و شوینده میده

خط لب گلدن رز شماره ۵۰۴ خیلی نازه به پوست گندمی هم میاد و با سبک میکاپ های الان هم عالی میشه عزیزم.

عزیزم من پوستم گندمیه و لبام نسبتا بزدگ ( به خاطر ژل) میشه یه خط لب رنگ قهوه ای و یه رنگ رژ مناسب برای من معرفی کنید رژ با تناژ نارنجی و صورتی و بنفش امتحان کردم اصلا بهم نمیاد

کازاموراتی گرن بالو خیلی خوبه و دخترونه و موندگار و همه پسند.پرادا کندی شوگر پاپ خیلی دخترونه و عال ...

عزیزم سلام

من رژ مدادی مای شماره ۱۸ رو خریدم قرمزه

میخوام با یه خط لب قهوه ای تیره با تناژ سرد ترکیبش کنم 

خط لب فلورمار یا گاش اصن موندگاره؟یا اشغاله

شماره ای داره که به این بخوره یا بجز این مارکا چی خوبه