2777
2789
عنوان

خط لب قهوه ای واقعا قشنگه

686 بازدید | 39 پست

تازگیا تو اینستا میبینم اول خط لب قهوه ای میزنن بعد رژ قرمز یا مثلاً رژ نود . 

واقعا قشتکه ؟ با رژ قرمز ؟ 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

اره من همیشه استفاده میکنم بزای انواع میکاپ مناسبه هم با رژ نود خوب میشه هم با قرمز هم با لیپ گلاس و ...

البته بعد از کشیدن خط لب یکم فیدش کن به سمت داخل بعد رژ بزن

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره من همیشه استفاده میکنم بزای انواع میکاپ مناسبه هم با رژ نود خوب میشه هم با قرمز هم با لیپ گلاس و ...

مررسی عزیز دلم . ی مدت نبودی قشنگم

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
مررسی عزیز دلم . ی مدت نبودی قشنگم

حواسم به کاربریت نبود عزیزم ببخشید❤️

خوبی عزیز؟؟ 😍

اره یه مدته بخاطر کار و درس کمتر میام سایت

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

حواسم به کاربریت نبود عزیزم ببخشید❤️خوبی عزیز؟؟ 😍اره یه مدته بخاطر کار و درس کمتر میام سایت

قربونت برم ❤️ ی بار خاستم تگت کنم هر کاری میکردم کاربریت نیومد فکر کردم دیگه نیستی خداروشکر ک پیدات کردم گلم 🫠🩷💜

سلام عزیزم میشه برای میکاپ لب یه خط لب با رژ/لیپگلاس گوشتی خوب بهم بگی

پوستم گندمی رو به سبزس ۱۶ سالمه اصلا نمیدونم چی بگیرم

بله خیلی 

با اکثر رنگا هم خوب میشه چون تناژای مختلفی از قهوه ای هست خیلی خوب مچ میشه باهاشون و با لیپ گلاس یه حالت کانتور طور میده به لب اگر رنگش سرد باشه، که باعث میشه بهتر دیده شه فرم لب

سلام عزیزم میشه برای میکاپ لب یه خط لب با رژ/لیپگلاس گوشتی خوب بهم بگیپوستم گندمی رو به سبزس ۱۶ سالم ...

سلام قشنگم

برای رنگ پوست های گندمی متوسط و سبزه بهتره از رنگ های هلویی تیره_ مسی_ قرمز استفاده بشه .

ولی شما چون سنت هم پایینه بهتره رنگ قهوه ای نزنی که شادابی صورتت حفظ بشه و سنت بالا نره . هلویی تیره وصورتی گوشتی برات عالیه . 

رژ لب گلدن رز شماره ۱۶

خط لب گلدن رز شماره ۵۳۱

یا رژ لب لاویه شماره ۲۱۹

لیپ گلاس کالیستا شماره ۳۳ و ۳۶

رژ لب مدادی فلورمار شماره ۴۰۷ که هم به عنوان خط لب هم رژ عالیه روش هم لیپ گلاس بیرنگ بزن عالی میشه .

اینا همونطوری که خواستی گوشتی هلویی هستن .

سلام قشنگمبرای رنگ پوست های گندمی متوسط و سبزه بهتره از رنگ های هلویی تیره_ مسی_ قرمز استفاده بشه .و ...

عزیزم مرسی که وقت گذاشتی❤️

ببخشید ضدآفتاب بیرنگ قیمت متوسط و خوب چی استفاده کنم

خودم پیکسل دارم خیلی ملایمه حس میکنم تاثیر نداره

عزیزم مرسی که وقت گذاشتی❤️ببخشید ضدآفتاب بیرنگ قیمت متوسط و خوب چی استفاده کنمخودم پیکسل دارم خیلی م ...

عزیزمی

برایت مکس _ لافارر _ سنتلا خوبن 

ببخشیدا میشه مارک خوب ژل ابرو عم بگی

ژل ابرو بنفیت خوبه 

اگه قیمت مناسب میخوای لنسی بل خوبه عزیزم