2777
2789
عنوان

خط لب قهوه ای واقعا قشنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 39 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه هم قیمت متوسطِ خوب، هم بالا معرفی کنید

ایو سن لورن حدود ۶ تومن

بنفیت حدود ۲ و نیم

اسکای های میبلین حدود ۱۶۰۰

بل حدود ۱ تومن

رومنس حدود ۸۰۰

ایزادورا حدود ۴۰۰

اینا بهترینان

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

خط لب لچیک چطوره؟تینت اویشه ، اسنس یا کُد خوبه ؟

اره لچیک خوبه .

تینت آویشه که افتضاحه

تینت اسنس خوبه فقط ماندگاریش کمه 

تو همین رنج میتونی تینت رموش بگیری که بهتره

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

اره لچیک خوبه .تینت آویشه که افتضاحهتینت اسنس خوبه فقط ماندگاریش کمه تو همین رنج میتونی تینت رموش بگ ...

چه حرفه ای و قشنگ توضیح میدین حالا من مارک وسایلی که ده ساله استفاده کردمم نمیدونم😑تهش بگم ریمل مشکیااا هستا خطاش بنفشن خودش فلانه😂

هزارماشالله به دقت و حافظه

یه مارک و شماره خط لب قهوه ای تیره با تناژ سرد هم معرفی میکنی عزیزم

خط لب الف رنگ دارک کوکا

خط لب رود رنگ فلکس

خط لب گلدن رز رنگ ۵۱۸

چه حرفه ای و قشنگ توضیح میدین حالا من مارک وسایلی که ده ساله استفاده کردمم نمیدونم😑تهش بگم ریمل مشک ...

عزیزدلم فدای محبتت😘❤️

خیلی خوبه که درگیر لوازم ارایش و ...نیستید متاسفانه آدم تو دام میکاپ و روتین پوستی میفته دیگه نمیتونه خارج بشه😅

عزیزدلم فدای محبتت😘❤️خیلی خوبه که درگیر لوازم ارایش و ...نیستید متاسفانه آدم تو دام میکاپ و روتین پ ...

میااااااا خط لب گلدن رز چی بگیرم شماره چند

من گندمی ام

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

عزیزدلم فدای محبتت😘❤️خیلی خوبه که درگیر لوازم ارایش و ...نیستید متاسفانه آدم تو دام میکاپ و روتین پ ...

نه اتفاقا ادم تا جوان هستش از زیبایی و جوانیش لذت ببره 

انشالله هر روز چهره تون قشنگتر و دلنشین تر و دلبرتر بشه 

خیلیم عالیه ❤من اگر دائمم مصرف میکردم بازم دقتم کم بود😅