نمی دونم چقدر اعتقاد داری به خدا و حرفاش و شاید توصیه های که درباره وضو،نماز،توسل بهت کردم مسخره به نظرت بیان ولی یه بارم بیا و با خدا دوست شو انجامشون بده ببین چی می بینی حداقلش اینه بعدش احساس آرامش داری بازم تٱکید می کنم با خدا هر روز مثل یه رفیق حرف بزن ازش کمک بخواه همون چیزایی که به رفیقات میگی هر چقدر چرت و پرت مهم نیست براش تعریف کن باهاش رفیق شو صمیمی باهاش حرف بزن نه کتابی و ترخدا نماز بخون اگه نمی خونی و اگه می خونی مراقب نمازت باش یه وقت پشت نکنی بهش و شکر گزاری ببین هر روز انجامش بده حال خودت خیلی بهتر میشه بابت کوچیک ترین چیزا شکر گزاری کن بابت هرچیزی هرچقدر کوچیک اینکه کتاب داری که بخونی،بابت نفسی که می کشی و... ببین خدا بیشترم بهت میده شکایت نکن اصلا ناراحت بودی بگو بهش ولی اینکه چرا اینجورم چرا فلانی لطفا جوگیر هم نشو یه دو روز ۱۴ ساعت بخونی بعد دیگه ول کنی بره همون ۵ یا ۶ ساعت بخون ولی خودتو بهش پایبند کن و هر روز بخونش هر اتفاقی هم که افتاد توی این چند ماه باقی مونده باید خیلی نخ بگی،به فیلم،به رفیقت که میگه بیا بریم بیرون،به ناامیدی و... در نهایت من راهو بهت گفتم یا می گذری بیخیال و هیچ کدومش انجام نمیدی یا اینکه رو روی هوا میزنی و اونوقته که پیشرفت می کنی خوش بحال کسی که رو هوا بگیره مطمئن باش خدا خیلی دوست داره و داره بهت نشونه میده که من این حرفارو دارم بهت میزنم پس فردا از خدا نمی تونی گله کنی بابت اینکه کمکت نکرده چون دقیقا همینارو میارن نشونت میدن معحزه فقط دیدن چیزای عجیب نیست گاهی یک پیام از طرف یه معجزست،یه نشونه هست از طرف خدا به تو که ببین به خودت بیا، یه سوال این همه فیلم دیدی تهش چی شد؟ این همه رمان خوندی چی شد؟ پاشو که یه وقت حسرتشو نخوری
موفقیت با درد همراهه،با زمانایی که دوست داری فیلم ببینی ولی باید بگذری،با زمانایی که همه میرن بیرونا تو باید درس بخونی،با تکرار و تکرار و...