2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 26 پست
با نظرت موافقم به نظرت کلاس برم برای اینکه تستی باهام کار کنه؟

الان فرصت کلاس نیست من اگه جات بودم برای تشریحی می خوندم مگر درسای ضروری که یاد نگیری اونم نه بری کلاس حضوری بلکه از کلاسینو اون درسی که می خوای بخر فیلم ببین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان فرصت کلاس نیست من اگه جات بودم برای تشریحی می خوندم مگر درسای ضروری که یاد نگیری اونم نه بری کل ...

ی نفر رو پیدا کردم  توی دو هفته 2 تا فصل رو بسته حالا اگ بشه میرم پیش اون خوبه؟|

ی نفر رو پیدا کردم توی دو هفته 2 تا فصل رو بسته حالا اگ بشه میرم پیش اون خوبه؟|

والا من رشتم ریاضی نیست راجبش اطلاعاتی ندارم اندازه شما اگه فک می کنی درسته انجامش بده اما حواست باشه گول تبلیغات رو نخوری ولی زمان بافی مونده نا امید نشو بگو کمه فلان اینا همشون بهونست من آدم می شناسم فقط تشریحی خوب داده قبول شده اصلا هم مدت باقی مونده کم نیست خیلیا چه بسا از تو دیر تر هم شروع می کنن قبول میشن تلاشتو کن حسرت نخوری و یه توصیه دیگه حتما نماز بخون و اگه ناامید شدی متوسل شو به اهل بیت

والا من رشتم ریاضی نیست راجبش اطلاعاتی ندارم اندازه شما اگه فک می کنی درسته انجامش بده اما حواست باش ...

مرسیی ممنونم واقعا ی ارامش خاصی بهم دادی ممنونم بات توصیه هاتون شمام دوازدهمی؟

مرسیی ممنونم واقعا ی ارامش خاصی بهم دادی ممنونم بات توصیه هاتون شمام دوازدهمی؟

خواهش می کنم✨من اولین سال دانشگام هست ببین مطمئنم شروع کنی اگه ادامه بدی قبولی ولی همونقدر هم مطمئنم شروع که کنی مدتی بخونی افکار منفی و ناامیدی میاد سراغت که نمی تونی ،الان دیره،اصلا نمی خوام کار و... ولی امیدوارم همونموقع بگی به درک من می خونم شد شد نشد هم حسرت نمی خورم شاید اگه مدت باقی مونده رو می خوندم قبول شده بودم همون موقع زمانیه که باید بگی تمام این مدت بخاطر فکرای منفی،ناامیدی،تنبلی و... درس نخوندی ولی الان باید بخونم بخاطر خودت بخاطر آیندت بخاطر آینده ای که اگه تو نسازیش کسی دیگه برات نمی سازه تلاشتو کن و بقیشو بسپار به خدا وقتی بسپاری به اون بالایی و بهش اعتماد کنی دیگه اذیت نمیشی چون هروقت فکر منفی بیاد تو ذهنت میگی من خدایی دارم که حضرت یوسف رو از ته چاه به عزیزی مصر رسوند من خودمو به اون خدا سپردم و توصیه می کنم درس بخون تا برای خودت کسی بشی و در نهایت امیدوارم توی این مسیر شیطون گولت نزنه از خدا دور بشی بلکه بهش نزدیک تر بشی امیدوارم این رفیقو از دست ندی ترخدا ناامید شدی با خدا حرف بزن متوسل شو به اهل بیت ازشون بخواه کمکت کنن و ناامیدی رو ازت دور کنن و توصیه می کنم سعی کن درس که می خونی وضو داشته باشی

خواهش می کنم✨من اولین سال دانشگام هست ببین مطمئنم شروع کنی اگه ادامه بدی قبولی ولی همونقدر هم مطمئنم ...

نمی دونم چقدر اعتقاد داری به خدا و حرفاش و شاید توصیه های که درباره وضو،نماز،توسل بهت کردم مسخره به نظرت بیان ولی یه بارم بیا و با خدا دوست شو انجامشون بده ببین چی می بینی حداقلش اینه بعدش احساس آرامش داری بازم تٱکید می کنم با خدا هر روز مثل یه رفیق حرف بزن ازش کمک بخواه همون چیزایی که به رفیقات میگی هر چقدر چرت و پرت مهم نیست براش تعریف کن باهاش رفیق شو صمیمی باهاش حرف بزن نه کتابی و ترخدا نماز بخون اگه نمی خونی و اگه می خونی مراقب نمازت باش یه وقت پشت نکنی بهش و شکر گزاری ببین هر روز انجامش بده حال خودت خیلی بهتر میشه بابت کوچیک ترین چیزا شکر گزاری کن بابت هرچیزی هرچقدر کوچیک اینکه کتاب داری که بخونی،بابت نفسی که می کشی و... ببین خدا بیشترم بهت میده شکایت نکن اصلا ناراحت بودی بگو بهش ولی اینکه چرا اینجورم چرا فلانی لطفا جو‌گیر هم نشو یه دو روز ۱۴ ساعت بخونی بعد دیگه ول کنی بره همون ۵ یا ۶ ساعت بخون ولی خودتو بهش پایبند کن و هر روز بخونش هر اتفاقی هم که افتاد توی این چند ماه باقی مونده باید خیلی نخ بگی،به فیلم،به رفیقت که میگه بیا بریم بیرون،به ناامیدی و... در نهایت من راهو بهت گفتم یا می گذری بیخیال و هیچ کدومش انجام نمیدی یا اینکه رو روی هوا میزنی و اونوقته که پیشرفت می کنی خوش بحال کسی که رو هوا بگیره مطمئن باش خدا خیلی دوست داره و داره بهت نشونه میده که من این حرفارو دارم بهت میزنم پس فردا از خدا نمی تونی گله کنی بابت اینکه کمکت نکرده چون دقیقا همینارو میارن نشونت میدن معحزه فقط دیدن چیزای عجیب نیست گاهی یک پیام از طرف یه معجزست،یه نشونه هست از طرف خدا به تو که ببین به خودت بیا، یه سوال این همه فیلم دیدی تهش چی شد؟ این همه رمان خوندی چی شد؟ پاشو که یه وقت حسرتشو نخوری

موفقیت با درد همراهه،با زمانایی که دوست داری فیلم ببینی ولی باید بگذری،با زمانایی که همه میرن بیرونا تو باید درس بخونی،با تکرار و تکرار و...