mohiiiiihp مدیر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 100 عنوان کنسرت | مشاهده متن کامل بحث + 1459 بازدید | 36 پست کنسرت معین زد ب نظرتون ارزش داره برم؟ تا حالا فقط یه اهنگشو گوش دادم مشق امشبم ک خوشم اومده بقیه آهنگاشو اصلا نمیدونم تو چه فازی میخونه...برم خوش میگذره؟ 1403/10/07 | 15:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 50371 من ی بار کنسرت رضا بهرام رفتم هم صداش پرفکته همم اینکه خیلییی مردمیه کلا باهامون حرف میزد ی بارم علی ... رضابهرام رو نرفتم تابحالولی اونایی که اسم بردم همه رو رفتم و عالی بودن😍 «ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»
mohiiiiihp مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 100 وای چه خوبپس ارزش داره بریاینجا لعنتی خیلی گرونهمن پشیمون شدم اون همه پول دادمتازه ۱۰۰ و خرده ای هم ... آره واقعا اینجا ردیفای عقب هم در حد ۴۰۰ تومن ایناس خیلیم ب صرفس
دختر__قهوه__فروش عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 1161 اولین نفری هستی ک میبینم نمیشناسع یکی از آهنگاشو بگو شاید شناختم خوشبختانهبااونیکیکاربرقهوهفروشهیچنسبتیندارم🤗 جوابابلهانخاموشیست؛اگهجوابتوندادمفازشاخبودننگیر!😉پرنیانم؛دخترساروی🌱خانومدکترآیندههستم🥹لطفابرایخواستهقلبیمیهصلواتبفرستید🍓آریاییام😉
mohiiiiihp مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 100 یکی از آهنگاشو بگو شاید شناختم گل عشق در پی چشمت شهر ب شهر خانه ب خانه شدم روانه...ی زمانی خیلی ترند شده بود
دختر__قهوه__فروش عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 1161 گل عشق در پی چشمت شهر ب شهر خانه ب خانه شدم روانه...ی زمانی خیلی ترند شده بود فک کنم شنیده باشم اینو دقیق یادم نیستولی نمیدونستم خوانندش کیه خوشبختانهبااونیکیکاربرقهوهفروشهیچنسبتیندارم🤗 جوابابلهانخاموشیست؛اگهجوابتوندادمفازشاخبودننگیر!😉پرنیانم؛دخترساروی🌱خانومدکترآیندههستم🥹لطفابرایخواستهقلبیمیهصلواتبفرستید🍓آریاییام😉
mohiiiiihp مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 100 فک کنم شنیده باشم اینو دقیق یادم نیستولی نمیدونستم خوانندش کیه مرا صید کرد و همه رفتند رو حتما گوش کن خیلی محشره