2777
2789
عنوان

کنسرت

1450 بازدید | 36 پست

کنسرت معین زد ب نظرتون ارزش داره برم؟ تا حالا فقط یه اهنگشو گوش دادم مشق امشبم ک خوشم اومده بقیه آهنگاشو اصلا نمیدونم تو چه فازی میخونه...

برم خوش میگذره؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ماکان بند بری بهتره حداقل🙄

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

اصلاکنسرت کسی برو که لااقل ارزش هزینه کردن و گوش دادن داشته باشه

والا شهرمون هنوز ی خواننده درست و حسابی نیومده البته اومدنا ولی اوایل پاییز ک نتونستم برم الانم حسابی دلم کنسرت میخواد

😂😂

راس میگم بخدا

آهنگاشون خیلی بهتره نسبت ب بهنام بان.ی و معین زد و...

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

من کنسرت عرفان طهماسبی رفتم

خیلی خوب بود

اما در کل به نظرم کنسرت ارزش اون حجم از هزینه رو نداره

من یک و صد دادم واسه ردیف ۱۹ اسپیناس پالاس

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

راس میگم بخداآهنگاشون خیلی بهتره نسبت ب بهنام بان.ی و معین زد و...

ولی بهنام بانی‌ از بهترین خواننده های داخل ایرانه از لحاظ اجرا..

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز