2777
2789
عنوان

کنسرت

1451 بازدید | 36 پست

کنسرت معین زد ب نظرتون ارزش داره برم؟ تا حالا فقط یه اهنگشو گوش دادم مشق امشبم ک خوشم اومده بقیه آهنگاشو اصلا نمیدونم تو چه فازی میخونه...

برم خوش میگذره؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ماکان بند بری بهتره حداقل🙄

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

اصلاکنسرت کسی برو که لااقل ارزش هزینه کردن و گوش دادن داشته باشه

والا شهرمون هنوز ی خواننده درست و حسابی نیومده البته اومدنا ولی اوایل پاییز ک نتونستم برم الانم حسابی دلم کنسرت میخواد

😂😂

راس میگم بخدا

آهنگاشون خیلی بهتره نسبت ب بهنام بان.ی و معین زد و...

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

من کنسرت عرفان طهماسبی رفتم

خیلی خوب بود

اما در کل به نظرم کنسرت ارزش اون حجم از هزینه رو نداره

من یک و صد دادم واسه ردیف ۱۹ اسپیناس پالاس

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

راس میگم بخداآهنگاشون خیلی بهتره نسبت ب بهنام بان.ی و معین زد و...

ولی بهنام بانی‌ از بهترین خواننده های داخل ایرانه از لحاظ اجرا..

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»