من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
بنظرم فقط برای صورت های گرد جوابه و خوب میشن صورت کشیده اصلاا خوب نمیشه من صورتم بین کشیده بیضیه ی ب ...
من صورتم گرد مثل توپ فوتبال باورت نمیشه چونه نداشتم اصلن ☹️
آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕به همون اندازه ک مهربونم به همون اندازه برا آدمای بی شخصیت بی رحمم 🌝👌 در این صفحه معمولا از چیزهای سبک و روزمره مینویسم مسائل مهم زندگیم رو معمولا با مشاور ترجیح میدم حل کنم 🙂
عزیزم که برند ژلی میزنی ک۱۷۰۰چقد دستمزد ازت میگیره
دوستم بود ازم اینقد گرفت چون برا گونه پیش یه دکتر کلاه بردار رفته بودم جز پول چیزی براش مهم نبود نه قرنیه کردن نه هیچی
آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕به همون اندازه ک مهربونم به همون اندازه برا آدمای بی شخصیت بی رحمم 🌝👌 در این صفحه معمولا از چیزهای سبک و روزمره مینویسم مسائل مهم زندگیم رو معمولا با مشاور ترجیح میدم حل کنم 🙂
شاید بدنت ژل نگه نمیداره جای دیگ ژل زدی ببینی چطور .یکی از دوستای من بعد هفت بار ژل گونه زدن مجبور شد چربی تزریق کنه چون بدنش ژل پس میزد
چه برندی زدی؟ برند خوب از ۵ میلیون شروع میشه و دکترت هم باید عالی باشه اگه شیرازی برو پیش دکتر محبوبه شفیعیان کارش بینظیره اول جنس پوستت مشخص میکنه بعد فیلر مناسب پوستت ک ماندگاری داشته باشه تزریق میکنه
من تهران نیستم عزیزم ولی اگ میخوای ژل چونه بمونه سری اول دو سی سی بزن یه سی سی هم برا ترمیم دیگ نمیره البته اگر مثل من بی چونه هستی نیستی که هیچی