2777
2789

روفوئیل

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕به همون اندازه ک مهربونم به همون اندازه برا آدمای بی شخصیت بی رحمم 🌝👌 در این صفحه معمولا از چیزهای سبک و روزمره مینویسم مسائل مهم زندگیم رو معمولا با مشاور ترجیح میدم حل کنم 🙂

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

از فیلر چونه بدم میاد

اتفاقن تزریق چونه اصولی باشه خیلی چهره زیبا میشه .به شرطی طرف خودشو مثل جادوگر و برادران دالتون نکنه 

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕به همون اندازه ک مهربونم به همون اندازه برا آدمای بی شخصیت بی رحمم 🌝👌 در این صفحه معمولا از چیزهای سبک و روزمره مینویسم مسائل مهم زندگیم رو معمولا با مشاور ترجیح میدم حل کنم 🙂

چندماهس ؟ شما زدی ازش ؟

اره ببین  چونه خیلی ژل می‌بره ولی موندگاری طولانی داره من اصلن چونه نداشتم این سری با ترمیم سه ونیم سی سی زدم 

سیسی چند ؟

۱۷۰۰ ژل بستگی داره طرف چقد دست مزد بگیره من برا چونه هرگز ژل گرون نمی‌زنم ولی تو داری بزن 

2790
2778
2791
2779
2792