2777
2789
عنوان

بچه ها بی بی چک زدم حس می کنم دوخطه

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 58 پست
حالس انگار خیلی کمرنگه ۲روز دیگه امتحان کن

توی عکس میبینین  

من آدمی هستم که رفتارمو با شعور دیگران ست میکنم ،پس اگه یه وقت ناراحت شدی از رفتارم ،به شعورت یه نگاهی بنداز

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پريودم ميخوام بعدش اقدام كنم ممكنه عفونت متوسط روبه كمي كه دارم مشكلي ايجاد كنه؟

آره اول درمونش کن سلامت دندونتم ببین بد اقدام کن مثه من الان از درد دندون نتونی بخوابی

پرواز را بخاطر بسپار پرنده مردنیست❤️

خوش به حال اونايي كه حامله ان من چهار ماهه ازدواج كردم بيست سالمه هم من هم شوهرم خيلي خيلي دوست داريم بچه دار بشيم منم همش ميترسم نكنه نازا باشم

گروه قرمز🤫😐وزن اولیه ۹۰ ⁦☹️وزن فعلی ۸۷ وزن هدف۶۰تاریخ شروع:۹۸/۷/۱۸
من پريودم ميخوام بعدش اقدام كنم ممكنه عفونت متوسط روبه كمي كه دارم مشكلي ايجاد كنه؟

فک نکنم

من آدمی هستم که رفتارمو با شعور دیگران ست میکنم ،پس اگه یه وقت ناراحت شدی از رفتارم ،به شعورت یه نگاهی بنداز
آره اول درمونش کن سلامت دندونتم ببین بد اقدام کن مثه من الان از درد دندون نتونی بخوابی

دندونم مشكلي نداره عفونتم مال قبل بوده الانم خيلي كم ازش مونده انتي بيوتيك بخورم چندروز ممكنه مشكلي پيش بياد؟

آز ک زود مشخص میکنه چرا آز بتا نمیدی

دکتر نزاشت.اخه مامانم میگه سر من حامله بوده تو هشت هفته ازمایشش نشون داده بارداره قبلش منفی بوده.یه امپول و یه سرم بهش زدن بعد از گرفتن ازش که مثبت نشون داده.به خاطر همین فعلا منم صبر کردم.

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍
خوش به حال اونايي كه حامله ان من چهار ماهه ازدواج كردم بيست سالمه هم من هم شوهرم خيلي خيلي دوست داري ...

خوب همین الان واسه چکاب برین,عزیز برای ماهم دعا کن دوساله ک ازدواج کردم و منتظرم 24 سالمم هست انشالله شماهم باردار بشین , من تازه ای یو ای کردم امروز شده 14 روز

فک نکنم

من الان روز چهار پريودمه ديروز دوساعت اينقدر درد داشتم همش نگران بودم نكنه من سيكل قبلي حامله بودم افتاده

خوب همین الان واسه چکاب برین,عزیز برای ماهم دعا کن دوساله ک ازدواج کردم و منتظرم 24 سالمم هست انشالل ...

يكم كم خوني دارم اسيد فوليك ميخورم ميترسم برم دكترم چكاب نوشته ميترسم جوابشو ببرم بگه عفونتت نازات كرده

دعا کنین واسم کاش این روزا زودتر بگذره  

من يه راه ديني مثل دعا پيدا كردم واسه بارداري امام باقر گفته ايه٣٠سوره رعدو مقطعه بنويسين ببندين به كمر يه زن باردار ميشه

دعا کنین واسم کاش این روزا زودتر بگذره    

ايشالله مامان ميشي به زودي راستش من ميترسم يهو اقدام كنم نشه بگن نازايي دعا كن نذر كن بعد دنيا اومدنش باخودش بري امامزاده صالح نمك پخش كني