2777
2789
عنوان

بچه ها بی بی چک زدم حس می کنم دوخطه

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان یک ساعته چشمم بهشه هاله رو هم الان بهتر میبینم ولی از بس استرس گرفتم دلم درد گرفت درد پریود!  

من آدمی هستم که رفتارمو با شعور دیگران ست میکنم ،پس اگه یه وقت ناراحت شدی از رفتارم ،به شعورت یه نگاهی بنداز

مرسی از راهنمایی همه عزیزان خدا کنه همه منتظرا ب آرزوی دلشون برسم واسه منم دعا کنین عزیزان وقتتون بخیر

من آدمی هستم که رفتارمو با شعور دیگران ست میکنم ،پس اگه یه وقت ناراحت شدی از رفتارم ،به شعورت یه نگاهی بنداز
بچه ها من 9روز مونده به پری بی بی بزارم زوده

خیلی زوده بی بی حروم نکن

خوش به حال اونايي كه حامله ان من چهار ماهه ازدواج كردم بيست سالمه هم من هم شوهرم خيلي خيلي دوست داري ...

عزیزم تو که سنی نداری به این جوونی، حالا باید با هم برنامه ریزی کنید برای اینده، درس و پیشرفت شغلی و مسافرت و این چیزا، بعد. منظورم اینه که در آینده جای حسرتی و منتی برای خودتون نذارید. البته بچه زندگی رو شیرین تر می کنه همراه با مسوولیت و محدودیت بیشتر!

بنظر منم یه هاله انداخته  مبارکه عزیزم

وای خدا کنه حامله باشم خیلی خیلی دوس دارم مامانی شم تصمیم گرفتم صبر کنم تا جمعه دوباره بی بی بزنم البته اگه تا اون موقع نیاد میام همینجا خبر میدم

برا ی منم اینجور شد حالا چی بارداری یا نه

نه عزیزم شش روز بعد موعد م پری شدم