2777
2789
عنوان

نامزدم همش باهام قهر میکمخ

161 بازدید | 11 پست

جامون عوض شده دیشب کلی حرفای شر ور زد بهم 

خیلی دوسش دارم خودمم لوسش کردم

نمیدونم چ رفتاری کنم باهاش تا دوباره همه چی اوکی شه 

آقای  قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا رحم کنه ب دخترای دهه هشتادی و بعدش بااین پرانسسا

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

اگه دوست پسرته که دکمه اش رو بزن ارزش ندارع اعصابتو خورد کنی نه این رل و رل بازیا هم هیچی نیست باور کن ...

ولی اگه نامزدته عقد کردین سعی کن باهاش حرف بزنی چون اگه بری زیر یه سقف باهاش مطمئنا اعصابت خورد میشه

عزیزم اخلاق نامزد شما همین هست و مطمئن باش قهر کردنش بعد ازدواج بدتر و بیشتر هم میشه ای کاش همه خانمها به این آگاهی برسن دوره نامزدی دوره شناخت هست یعنی اخلاقش همینی که میبینی و باهات رفتار می کنه هست و بعد ازدواج دو یا سه درجه بدت  هم میشه کنار کسی حاظر باشید زندگی کنید که از همون اول رفتارش به شما احساس آرامش بده و با شما با احترام و مودبانه رفتار کنه کسی که دوره نامزدی خیانت میکنه کتک میزنه فحش میده بی احترامی میکنه زود جوش میاره عصبی میشه احساس مسئولیت نمی کنه  خسیس پول نمیده مشورت نمی کنه یا حرف حرف پدر یا مادرش هست خانواده اش ادب و فرهنگ ندارن(مطمئن باشید خودشم کپی خانواده اش هست و فعلا رو نمی کنه پس خیلی زیاد دقت کنید)و..... بعد ازدواج چند درجه بدتر هم میشه خانمها نباید خودشون گول بزنن که بعد ازدواج خوب میشه بعد که ازدواج کردن میبینه بدتر هم شد بعد میگه بچه بیارم خوب میشه و متاسفانه بعد بچه آوردن میزنن توسر خودشون و تازه به فکر طلاق می افتن که خودشون بچه شون نجات بدن و بعضی ها هم که پشتیبانی ندارن می سوزن و میسازن و خودشون نابود می کنن پس همین الان میبینی اخلاق درستی نداره تمومش کن خودتو نجات بده حتی اگه خانواده خوبی نداری مطمئن باش مشکلاتت بیشتر میشه و از چاله خودتو می اندازی وسط چاه اگر نامزدتان رفتار خوبی نداره و شما دوسش دارید مطمئن باشید بعد ازدواج این دوست داشتن با رفتارهای بدش در وجودتون تبدیل به نفرت میشه پس عاقلانه تصمیم بگیرید و بعضی خانمها وابستگی رو با دوست داشتن اشتباه میگیرن و این بدترین کار هست