2777
2789
عنوان

پارتنر

241 بازدید | 29 پست

تو کل عمرم پارنتر نداشتم 

پارتنر داشتن یا نداشتن خیلی خیلی ربط داره به اینکه شما تو سن جوانی بخودتون برسید یانه متاسفانه برای من نشد شما چی  دخترهایی میشناسم  چون خوشگلن و بابا وضعش خوبه 

تا میرسن ۱۸ یکی پیدا کردن و ۲۰ ازدواج کردن انقدر اینجور دیدم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والا من نه به خودم می‌رسیدم نه حتی یه دونه لوازم آرایش داشتم فقط بعضی وقتا از لوازم آرایش مامانم برای عروسی و اینا استفاده میکردم وضع مالیمون هم خیلی معمولیه 

ولی ۱۸ سالگی ازدواج کردم 🥲🙌😂

نباید دنبال ازدواج یا پارتنر بودعشق واسه هر کسی ،تو زمان خودش میادآدم مناسب خیلیی مهمه

واسه هرکس تو زمان مناسب 

بنظر من وقتی توضاعت خوب نباشه  محاله محال کسی حتی نگات کنه یه دختر رو در نظر بگیرید دانشجو ۲۳ سالشه تنها لباس مناسبش 

همون مانتو دانشگاهشه بعد اینکه موبایل هم نداشته ارایش هم نداره با همچین دختری هیچ کس دوست نداره  باهاش پارتنر باشه 

تجربه من ابنو میگه

والا من نه به خودم می‌رسیدم نه حتی یه دونه لوازم آرایش داشتم فقط بعضی وقتا از لوازم آرایش مامانم برا ...

خب شاید خوشکل بودی بستگی داره کدوم شهر باشی 

تو شهر ما تا تمام مواد از همه نظر عالی نباشی کسی نمیاد دورت

واسه هرکس تو زمان مناسب بنظر من وقتی توضاعت خوب نباشه محاله محال کسی حتی نگات کنه یه دختر رو در نظر ...

اون دختر میتونه صبر کنه تحصیلش تموم بشه و یه شغل داشته باشه.گاهی خب شرایط سخته

ولی ارایش هم واقعا اجباری نیست.من خودم هیچوقت ارایش ندارم و پارتنرم عاشقمه.قیافم معمولیه