2789
عنوان

پارتنر

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 29 پست
نهه نمیدونم ولی دیگه ۳۷ سالگی تنها بودن هم حس و حال داره من ۳۷ سالمه

انشالله یه آدم مناسب پیداتون میشه ،

من نمیدونم تو چه شهر و چه سبک خانواده ای زندگی میکنید عزیزم ، ولی این روزها خیلی از دخترها مجردی رو انتخاب میکنن بخاطر آزادی و فضا داشتن برای رشد شخصی و ازدواج رو میذارن برای بعد سی ، خاله خودم سی و پنج سالگی تازه ازدواج کرد اونم با منت ، الان سی و هشت سالشه تازه داره بچه دار میشه ، میتونی از این جنبه بهش نگاه کنی

💍🩷

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اون دختر میتونه صبر کنه تحصیلش تموم بشه و یه شغل داشته باشه.گاهی خب شرایط سختهولی ارایش هم واقعا اجب ...

وقتی صبر کرد تحمل کرد اوضاعش خوب شد دیگه دوست نداره وقتی خودشو ساخت مطمین باش  دبگه دلش

نمیخواد باکسی باشه چون در نظرس اقایون نه تنها حامی نیستن بلکه نیاز به حامی دارن

وقتی صبر کرد تحمل کرد اوضاعش خوب شد دیگه دوست نداره وقتی خودشو ساخت مطمین باش دبگه دلش نمیخواد باکس ...

در هر صورت مستقل یودن و داشتن یه شغل لازمه به نظرم

نباید از بقیه توقع اونجوری داشت 

به نظر من همسر یه دوست و رفیق و شریک عاطفیه.نه صرفا حامی مالی

انشالله یه آدم مناسب پیداتون میشه ،من نمیدونم تو چه شهر و چه سبک خانواده ای زندگی میکنید عزیزم ، ولی ...

بببین من انتخابم مجردی نبود ولی موندم راضیم من مجرد موندم رشد کردم شاغل شدم از لحاظ مالی خودمو از زیر صفر رسپندم به وضعی که هم ماشین دارم هم رهن و اجاره میدم اتفاقا رشدی که میگبد من داشتم از خیلی از اونها که ادعاشون میشه مجردی انتخابمون بودع اتفاقا بیشتر من خودم پیر این راهم

در هر صورت مستقل یودن و داشتن یه شغل لازمه به نظرمنباید از بقیه توقع اونجوری داشت به نظر من همسر یه ...

ننه همیشه اینطور نیست این همه دختر که با پول بابا شوهر کردن

انشالله یه آدم مناسب پیداتون میشه ،من نمیدونم تو چه شهر و چه سبک خانواده ای زندگی میکنید عزیزم ، ولی ...

ددیگه برام مهم نیست انقدر خود ساخته شدم که بی نیازم

بببین من انتخابم مجردی نبود ولی موندم راضیم من مجرد موندم رشد کردم شاغل شدم از لحاظ مالی خودمو از زی ...

خب اینها امتیاز های بزرگی‌ان میتونی به خودت ببالی ،

انشالله یه آدم‌مناسبتون هم پیدا میکنید ، قطعا برای خانمی مثل شما پیدا میشه به راحتی

💍🩷
ددیگه برام مهم نیست انقدر خود ساخته شدم که بی نیازم

خب آخه موضوع تاپیکتون اینطور بنظر میرسید که از این بابت ناراحتیت ، من هم نظرم رو گفتم و حقیقتا نه نیت بدی داشتم‌ نه حرف بدی زدم ، ولی بنظر میرسه عصبانی شدید ، در هر صورت ببخشید اگر باعث آزردگیتون شدم

💍🩷
خب آخه موضوع تاپیکتون اینطور بنظر میرسید که از این بابت ناراحتیت ، من هم نظرم رو گفتم و حقیقتا نه نی ...

نه ببخشید اینطور نیست معذرت میخوام اگر شماهم فکر کردید من عصبانی هستم فقط میگم چرا زندگی برای بعضی مثل منه بعضی جپر دیگه همین 

سلام تاپیک اخرتون رو خوندم

یه م ش.ا.و.ر میشناسم داخل رو.بیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضا.یت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل ما.لی دارن را.یگان 

برای بقیه هم هز.ینه اش خیلی پایین

خواستید ا.ید.ی شو بدم

سلام تاپیک اخرتون رو خوندمیه م ش.ا.و.ر میشناسم داخل رو.بیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه رضا.یت مندی ه ...

والا میخوام بذه ایدیشو یا اگر نشد درخواست میذم قبول کن