2777
2789
عنوان

میتونید بیاید کمک

126 بازدید | 30 پست

من یکی از فامیلامون متاهله و با تهدید و اصرار ازم عکس گرفته  و اونوقت هم زنش فهمید و گفت دیگه پیام ندید به هم منم گوش کردم  حالا بعد ماه ها پیام داده که عکساتو دارم منم فحش دادم و بلاکش کردم البته منم از اون عکس دارم حالا چکار کنم اگه عکسمو پخش کنه چی ب نظرتون بهش بگم پاک کردی یا نه یا بیخیال بشم ؟ حتی مامانم دیروز بهش پیام داده و گفته هرپیامی ک هست پاک کنید

ببین چرا بلاک میکنی؟ بگو منم الان به زنت میگم جرت بده😑😂

گفته بودم بهش ... گفتم که اگر عکسمو پخش کنی عکسایی ک بهم دادی ب زنت میدم حالا چکار کنم با اینکه مامانم بهش توپیده ب نظرتون بازم بهش بگم پاک کرده یا نه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گفته بودم بهش ... گفتم که اگر عکسمو پخش کنی عکسایی ک بهم دادی ب زنت میدم حالا چکار کنم با اینکه ماما ...

نه پیگیر نشو.. اونجوری تورو می‌ترسونه.. جوری رفتار کن ک انگار نمیترسی و برات مهم نیست 

نه پیگیر نشو.. اونجوری تورو می‌ترسونه.. جوری رفتار کن ک انگار نمیترسی و برات مهم نیست

جدی میگید ؟ ولی قبل بلاک کردن یه عالمه بهش گفتم پاک کن گفت نمیکنم ولی یجا قبول کرد بعد بازم گفت نمیکنم ب نظرتون پیگیری نکنم ؟؟

جدی میگید ؟ ولی قبل بلاک کردن یه عالمه بهش گفتم پاک کن گفت نمیکنم ولی یجا قبول کرد بعد بازم گفت نمیک ...

ببین اون از تو نقطه ضعف داره درسته؟و میدونه تو میترسی.. اینجور آدم ها هیچوقت پخش نمیکنن.. مخصوصا این که زن هم داره آبروی خودش هم وسطه.. من مطمئنم فقط میخواد تورو بترسونه.. بار دیگه که بهت پیام دادم بگو برام مهم نیست همین و بلاکش کن.. اصلا خودت رو ترسو نشون نده 

ببین اون از تو نقطه ضعف داره درسته؟و میدونه تو میترسی.. اینجور آدم ها هیچوقت پخش نمیکنن.. مخصوصا این ...

خب الان نقطه ضعف داره یعنی خطر داره برای من ؟ چون خیلی بهش گفتم پاک کن و گفت نمیکنم گفتم آبروی جفتمون در خطره مخصوصا تو بعد هم گفتم اگر پخش کنی عکساتو به زنت و پیام‌هایی که دادی رو نشون میدم الان از دیشب خواب ندارم حتی مامانم هم بهش پیام داده و گفته که هرچی پیام هست و داریم پاک کنه . حالا چکار کنم خیلی استرس دارم ب نظرتون پخش میکنه و زنش میبینه

ببین اون از تو نقطه ضعف داره درسته؟و میدونه تو میترسی.. اینجور آدم ها هیچوقت پخش نمیکنن.. مخصوصا این ...

الانم بلاکش 

کردم و میدونه که حالم بد شده بابت این کار یعنی مامانم بهش گفته بسیار استرسی شدم

الانم بلاکش کردم و میدونه که حالم بد شده بابت این کار یعنی مامانم بهش گفته بسیار استرسی شدم

خب اشتباهتون همینه دیگه.. آقاهه فهمیده از آبروت میترسی فهمیده استرسی شدی شب و روز نداری.. اگه تو خودتو ریلکس نشون بدی بخدا هیچ غلطی نمیتونه بکنه.. اصلا من مینویسم امضا میکنم اون نمیخواد پخش کنه چون آبروی خودشم وسطه فقط میخواد به تو استرس بده بترسونتت چون بیمار و مریضه

منو نگاه کن منم 20 سالمه ولی بخدا دارم حرف حق رو میزنم بهت.. نترس ازش.. اون میدونه میترسی و میخواد ا ...

پس یعنی الان پیگیرش نشم که پاک کرده یا نه ؟ از بلاک درش نیارم؟ 

خب اشتباهتون همینه دیگه.. آقاهه فهمیده از آبروت میترسی فهمیده استرسی شدی شب و روز نداری.. اگه تو خود ...

درسته خب الان چجوری اشتباهمو رفع کنم ؟ بازم راه داره که خودمو ریلکس نشون بدم؟ یا دیگه فهمیده ترسیدم و فایده نداره؟ 

پس یعنی الان پیگیرش نشم که پاک کرده یا نه ؟ از بلاک درش نیارم؟

نه اصلا پیگیر نشو اصلا ااااا ااااا.. از بلاک هم در نیار.. یه موقعی اگه دیدی دوباره باز پیام داده جای دیگه یا اصلا جواب نده یا بگو برام مهم نیست و باز بلاکش کن.. نه التماس کن نه چیزی.. اون آدم مریضه میاد تورو میترسگنه تا تو التماسش کنی.. تا الان هم اشتباه کردی.. بخدا اصلا قرار نیست پخش کنه عکساتو..