2821
2789
منم دخترم 2 سالشه تمام فکر و ذکرم شده دخترم که اگه زمین لرزه اومد حواسم باشه سریع ببرمش بیرون و لباس ...

منم نگرانيم پسرمه، طفلك خيليم ترسو شده با يه صدا ميگه واى زلزله، همش بعد هرزلزله ميگه مامان چقد عوض شدى تو گفتى زلزله ديگه نمياد دروغ گفتى

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
یاد این آهنگ قدیمی افتادم  منالیل کرمانشان /عشق کم ارای گشتدان 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👍👍👍👍😂😂😂

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

منم نگرانيم پسرمه، طفلك خيليم ترسو شده با يه صدا ميگه واى زلزله، همش بعد هرزلزله ميگه مامان چقد عوض ...

عزیزم 

برادرزاده منم 6 سالشه بخدا وحشت کرده خیلی دلم براش میسوزه

خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰
منم دخترم 2 سالشه تمام فکر و ذکرم شده دخترم که اگه زمین لرزه اومد حواسم باشه سریع ببرمش بیرون و لباس ...

عزیزم مثل همین طوریم بخدا همش دلواپس پسرمم نمیخوام هیچوقت هیچ صدمه ای ببینه جونم رو براشمیدم ولی بازهم وقتی فکرش رو میکنم که اگه من نباشم بچم چی به سرش میاد دیوونه میشم مغزم از کار میفته خدا به همه ما رحم کنه

عزیزم  برادرزاده منم 6 سالشه بخدا وحشت کرده خیلی دلم براش میسوزه

پسر منم ٥سالشه بچه هايى كه سنشون كمتره بهترن نميدونن چ خبره

همينو بگو،  آخه وقتى خواب مياد سراغ آدم ديگه مگه ميشه هوشيار بود ، شوهرم خسته بودتا حالا بزور ب ...

پریشب ما خواب بودیم زلزله اومد ۳.۳ ریشتر بیدار شدیم صداش وحشتناک بود ساعت ۵ و ۲۰ دقیقه صبح .من خوزستانم 

پریشب ما خواب بودیم زلزله اومد ۳.۳ ریشتر بیدار شدیم صداش وحشتناک بود ساعت ۵ و ۲۰ دقیقه صبح .من ...

آخى عزيزم، دركتون ميكنم چى كشيدين، ايشالا خدا بهمون رحم ميكنه 

این همه پول های میلیاردی که فقط مردم کمک کردن رو دولت کجا برده که حالا اکثرا حتی کانکس ندارن الان با این پولهای میلیاردی میتونستن شروع کنن به ساختن خونه واسشون . واقعا تاسف داره منکه فقط حرص میخورم اخه این کانکس هارو هم مردم خریدن فرستادن پس اون همه میلیاردها پول و کمک کجا میره

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉