2821
2789
اینا کامنتای کجاست؟؟

https://zoomtech.ir/what-is-harp-is-harp-

causing-an-earthquake/

اَللّهُمَّ ارْزُقْنى شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لى قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ ...

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بچه ها کجایین؟ کدوم شهرکین ؟ من حافظیه ام 

ما برقيم 

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏

وای خانما من خیلی وضع بدی دارم با یه دختر یک ساله باردارهم هستم امروز خیلی اذیت شدم شوهرم خانه نبود واقعا نمیدونستم چه کار کنم . منم همش در رفت و امد هستم بین خونه خودمون و خونه مادرم مثل اواره ها شدیم تا میام زندگیمو سامون بدم دوباره یه شک دیگه وارد میشه خدا خودش کمکمون کنه

دیشب اومدم داروخانه دکتر لطفی برج ساعت کالاندولا خریدم 😃

😁ماپايينتريم گلايوليم 

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
وای خانما من خیلی وضع بدی دارم با یه دختر یک ساله باردارهم هستم امروز خیلی اذیت شدم شوهرم خانه نبود ...

واقعا سخته 

من تازه داشتم آروم میشدم دوباره خوف افتاد تو دلم

خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰
وای خانما من خیلی وضع بدی دارم با یه دختر یک ساله باردارهم هستم امروز خیلی اذیت شدم شوهرم خانه نبود ...

والا با بچه خيلى سخته خدا خودش كمك كنه

منم دخترم 2 سالشه تمام فکر و ذکرم شده دخترم که اگه زمین لرزه اومد حواسم باشه سریع ببرمش بیرون و لباس گرم و... بخدا بیشتر نگرانی من بخاطر دخترمه

فقط نمیدونم چرا شبکه های خبری مثل20:30 یا شبکه یک یا اخبار شامگاهی هیچکدوم درمورد این زلزله هیج حرفی نزدن وحتی بهش اشاره نکردن فقط شبکه خبر همون لحظه که زلزله اومد زیرنویسش کرد همین وبس دیگه در مورد جزئیاتش خبری نشد من خیلی منتظر بودم و همه خبرها رو دیدم ولی از زلزله هیچی نگفتن آخه چرا؟6ریشتر زلزله چیز ساده ای نیست که؟هست.؟

فقط نمیدونم چرا شبکه های خبری مثل20:30 یا شبکه یک یا اخبار شامگاهی هیچکدوم درمورد این زلزله هیج حرفی ...

من هپون موقع شبکه خبر رو دیدم 

اون یکب ها رو نگاه نکردم