2777
2789
سلام این نوشته یک زلزله زده در استان کرمانشاه است: با توجه به چیزی که به چشم خودم دیدم و بقیه مرد ...

آره من صداى اولين زلزله هنوز تو گوشمه صداش اينجورى بود اوووواوووووارورر، واى اينجورى ميگم خودم ميترسم

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏

۱۱ آذرماه ۱۳۹۶ در ۷:۳۷ ق٫ظ

من هم اون شب کرمانشاه بودم..اولش که صدای عجیبی مثل پیکور با تراکتور شنیده شد و بعدش هم زمین تعادل خودش رو از دست داده بود و حدود ۴۰ ثانیه زمین بشدت میلرزید و خیلی غیر طبیعی بنظر میومد..چون واقعا تا اونجا نباشی نمیدونی که چه فرقی با زلزله طبیعی داشت اینو هر انسان بالغی میتونه تشخیص بده که اون لحظه اونجا بوده

اَللّهُمَّ ارْزُقْنى شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لى قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره من صداى اولين زلزله هنوز تو گوشمه صداش اينجورى بود اوووواوووووارورر، واى اينجورى ميگم خودم ميترس ...

منم دقیقا شنیدم صدا داشت 

خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰

۴ آذرماه ۱۳۹۶ در ۲:۵۷ ب٫ظ

سلام من هم یکی از ساکنان ریجاب در ۱۰کیلومتری سرپل ذهابم قبل از زلزله ی صدای عجیبی شنیدم و در حین زلزله هم حرکت۲ متری آدمهای اطرافم رو در اثر زلزله میدیدم به گفته اهالی هم نور بسیار خیره کننده ای بر روی کوهای اطراف شهر دیده شده که قبل از زلزله وقوع داده….الان اکثر مردم عصبی شدن و تنظیم خوابشون به هم ریخته و همش دوس دارن بخوابن …الان بنده نمیدونم هارپ بوده باشه یا زلزله اما خونه ما نزدیکای ۳۰تا۴۰ثانیه ای درحال رقص بود الانم که نابود شدس همه خونه های منطقه ما…

اَللّهُمَّ ارْزُقْنى شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لى قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ ...
دقیقا منم همینه وضعم انگار تو مسافرتم همش داغون شدیم دیگه

يه ساك آماده دم در دارم

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
 واقعا صدا داشت

اره بخدا، باوركن من بيشتر از صداش ترسيدم تا لرزش، ما تو باغ خارج از شهر بوديم اونشب صداش خيلى واضح بود

خدا خودش رحم کنه به هممون . نماز آیات یادتون نره . دعای زلزله هم بخونین هر شب 

من فقط طلاهام میبرم😂

😂من طلاهام و مدارك شوهرم با لباس گرم بره پسرم

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز