سلام این نوشته یک زلزله زده در استان کرمانشاه است: با توجه به چیزی که به چشم خودم دیدم و بقیه مرد ...
آره من صداى اولين زلزله هنوز تو گوشمه صداش اينجورى بود اوووواوووووارورر، واى اينجورى ميگم خودم ميترسم
دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍 خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
من هم اون شب کرمانشاه بودم..اولش که صدای عجیبی مثل پیکور با تراکتور شنیده شد و بعدش هم زمین تعادل خودش رو از دست داده بود و حدود ۴۰ ثانیه زمین بشدت میلرزید و خیلی غیر طبیعی بنظر میومد..چون واقعا تا اونجا نباشی نمیدونی که چه فرقی با زلزله طبیعی داشت اینو هر انسان بالغی میتونه تشخیص بده که اون لحظه اونجا بوده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام من هم یکی از ساکنان ریجاب در ۱۰کیلومتری سرپل ذهابم قبل از زلزله ی صدای عجیبی شنیدم و در حین زلزله هم حرکت۲ متری آدمهای اطرافم رو در اثر زلزله میدیدم به گفته اهالی هم نور بسیار خیره کننده ای بر روی کوهای اطراف شهر دیده شده که قبل از زلزله وقوع داده….الان اکثر مردم عصبی شدن و تنظیم خوابشون به هم ریخته و همش دوس دارن بخوابن …الان بنده نمیدونم هارپ بوده باشه یا زلزله اما خونه ما نزدیکای ۳۰تا۴۰ثانیه ای درحال رقص بود الانم که نابود شدس همه خونه های منطقه ما…
دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍 خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
اره بخدا، باوركن من بيشتر از صداش ترسيدم تا لرزش، ما تو باغ خارج از شهر بوديم اونشب صداش خيلى واضح بود