2821
2789
آره نمیدونی از پله بیای از آسانسور بیای واقعا خیلی ترسناکه من که تکون نخوردم تا شوهرم رسید نمیدونستم ...

حق داری 

خدا بزرگه خدا خودش کمکمون میکنه 

خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خدا لعنت کنه هر چی دروغگوی بی وجدانه ، اخه چراالکی میگن ب همه کانکس تعلق گرفته ، فک کنم اگه کمکای مر ...

دقيقا همينطوره، اگه مردم كمك نميكردن اون چادرم نداشتن بقول خودشون چادرى كه موش امونشونو بريده سوراخ ميكنه از زير ميره تو چادرشون ، يا يه چادر بخاطر جريان برق آتيش گرفته دچار سوختگى شدن طفلكيا

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏

سلام این نوشته یک زلزله زده در استان کرمانشاه است:

با توجه به چیزی که به چشم خودم دیدم و بقیه مردم این استان و حتی استانهای دیگه (که فکر کردن رعد و برقه) نورشدید سفید و زرد رنگی که تا زمان لرزش زمین (که نسبتا طولانی هم بود ) ادامه داشت من اول فکر کردم ما داریم بمباران میشیم ی بمباران خیلی قوی و بعد به ذهنم اومد شاید قیامت شده !! احتمال خیلی خیلی زیاد میدم که این زلزله طبیعی نبود ! و هم صدایی که شبیه به طوفان بعضی هاهم میگن شبیه صدای تراکتور

اَللّهُمَّ ارْزُقْنى شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لى قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ ...
همش خونه مامانم میمونم شانس من همین غروب رفتم خونه باز اومد تموم نمیشه دیگه 

ماهم همش ميريم خونه ى مامانم تا الانم اونجا بودم الان برگشتم ديگه واقعا خسته شديم از رفت وآمد امشب گفتيم ميريم خونه ديگه

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
سلام این نوشته یک زلزله زده در استان کرمانشاه است: با توجه به چیزی که به چشم خودم دیدم و بقیه مرد ...

بچه ها اینا نظرات مردمه زیر یه مطلبی درباره هارپ . خیلی جالبه . هموشو میزارم . راسته به نظرتون 

اَللّهُمَّ ارْزُقْنى شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لى قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ ...

فقط نمیدونم چرا شبکه های خبری مثل20:30 یا شبکه یک یا اخبار شامگاهی هیچکدوم درمورد این زلزله هیج حرفی نزدن وحتی بهش اشاره نکردن فقط شبکه خبر همون لحظه که زلزله اومد زیرنویسش کرد همیتن وبس دیگه در مورد جزئیاتش خبری نشد من خیلی منتظر بودم و همه خبرها رو دیدم ولی از زلزله هیچی نگفتن آخه چرا؟6ریشتر زلزله چیز ساده ای نیست که؟هست.؟

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز