دخترbarani مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 4978 عنوان عفونت چشم بعد این ویروس جدیده 123 بازدید | 8 پست فکر کنم دو ماهی میشه درگیرم هر روز یه علائم جدید دارم الان چشمم یه چیزی میاد جلوش تار تار میشه چند بار باید پلک بزنم و بشورم تا درست شه کسی اینطوری شده؟ چی کار کنم ؟ لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون، زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ، السلام علیک یا ابا عبدالله 💚 1403/10/07 | 02:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ارام67 عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 14460 منم چشمات میسوزه؟ از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید
آمریکوفیل عضویت: 1403/01/06 تعداد پست: 2562 اشک مصنوعی استفاده کن منم همینطوری میشم هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.
دخترbarani مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 4978 منم چشمات میسوزه؟ آره درسم دارم اصلا خیلی زودخسته میشن و میسوزن لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون، زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ، السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
دخترbarani مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 4978 منم اینطوری شدم چیکار کردی خوب شد؟ لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون، زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ، السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
ارشمیدس عضویت: 1396/10/15 تعداد پست: 1743 علائمت چی بوده تو این دو ماه؟؟؟ پسر منم بیشتر از یک ماهه هر دیقه یه چیزی نشون میده سه روزم هست چشماش عفونت کرده افتضاح شده کلافه شدم دیگه😔