بندانگشتی۱۴۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 1642 عنوان ادمین 82 بازدید | 11 پست حقوق ادمین پاسخگویی تو ایتا چقدره؟ادمین تبادل چطور؟ خوشگله کارآگاه بازی درنیار، کاربری دست دوتا دوسته🫶😁 1403/10/07 | 01:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بندانگشتی۱۴۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 1642 نمیدونم ، آموزش دیدی ؟ بلهههههه خوشگله کارآگاه بازی درنیار، کاربری دست دوتا دوسته🫶😁
بندانگشتی۱۴۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 1642 کجا آموزش دیدی ؟ هزینا دوره چقدر شد ؟ پیش فاطمه کیانی۱۶۹۹ خوشگله کارآگاه بازی درنیار، کاربری دست دوتا دوسته🫶😁
بندانگشتی۱۴۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 1642 پیش فاطمه کیانی۱۶۹۹ ۱۶۰۰اشتباع تایپی بود😅 خوشگله کارآگاه بازی درنیار، کاربری دست دوتا دوسته🫶😁
بندانگشتی۱۴۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 1642 فاطمه کیانی بهتون پروژه کارفرما معرفی کرد نهانقدر الکی از تکالیف ایراد میگیرن که ندنبعدشم این خودش تخصصی تو ادمین بودن نداره،حجاب استایله تو اینستام اسمش سارا غروی هستش اگر اشتباه نکرده باشم خوشگله کارآگاه بازی درنیار، کاربری دست دوتا دوسته🫶😁
فاطمهرا1 عضویت: 1404/08/09 تعداد پست: 6 ای بابا من میخواستم دورش شرکت کنمبعد ایی پشتیبانش انقدر زبون میریزه که فلان اره اینستا دیدم اسمش ساراس فاطمه نیست بازم ممنون کهگفتی
فاطمهرا1 عضویت: 1404/08/09 تعداد پست: 6 نهانقدر الکی از تکالیف ایراد میگیرن که ندنبعدشم این خودش تخصصی تو ادمین بودن نداره،حجاب استایله تو ا ... ای بابا پشتیبانش انقدر تعریف کرد که ما کلی پروژه میدیم اصلا اگه پروژه نمیدادیم ثبت نامی نداشتیم من بازم باور نکردم گفتم بپرسم چون همیشه من جواب سوالام از همین سایت میگیرم بازم ممنون که گفتی
بندانگشتی۱۴۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 1642 ای بابا پشتیبانش انقدر تعریف کرد که ما کلی پروژه میدیم اصلا اگه پروژه نمیدادیم ثبت نامی نداشتیم من ب ... عزیزم بنظرم شما خودت یه پیج بزن مثلا آشپزی یا حالا هر چیزی،پیجای ادمینی که ترفند یاد میدن شما رو اون پیج پیاده کن یواش یواش بیار بالا پیجویه نمونه کار قوی داری اینجوری خوشگله کارآگاه بازی درنیار، کاربری دست دوتا دوسته🫶😁
فاطمهرا1 عضویت: 1404/08/09 تعداد پست: 6 عزیزم بنظرم شما خودت یه پیج بزن مثلا آشپزی یا حالا هر چیزی،پیجای ادمینی که ترفند یاد میدن شما رو اون ... خیلی هم عالی عزیزم حتما ممنون