‿︵‿︵‿ ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اونور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش میکنه،نمادی که ریشههای هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون میده و جهان بهش احترام میذاره…🙂اما اینور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرنهاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب میکنه!💔🤦🏻♂️از خودی میخوریم همیشه
مامانم قرار بود در اتاق قفل کنه کلیدددد بزاره ی جایی ک فقط ما بدونیم کجاست ک یادش رفته بود منم حواسم ب اون گوشوارم نبود حالا متوجه شدیم دزدیدن اونم با جعبه ای توش گذاشته بودم 😭😭
وای چ بد واقعا ناراحت شدم خدا ازشون نگذره، بعضی ها وجدان ندارن، دوستم دستش تنگ شده بود النگو دخترش رو در آورده بود بفروشه، دلش نیومد ه بفروشه گذاشته رو اپن آشپز خونه براش مهمان اومده دیگه سرگرم مهمان داری شده مهمان ها رفتن النگو هم گم شد که گم شدخیلی ناراحت کنندست هشت گرم طلا بود
وطنم پاره ی تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔