2777
2789
عنوان

امشب جشن نامزدیم بود طلامو دزدیدن😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1381 بازدید | 52 پست
این بلا سر منم اومد که النگومو خونه یکی از فامیل نززرردیک از تو کیفم در آوردن هیچ کاری نمیشه کرد فقط ...

دقیقااااا بخداااا منم چ ساده گرفته بودم 😭

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امیدوارم که پیداش کنی معجزه برای خدا سخت نیست که....خودتم ناراحت نکن امیدوارم بهترش جاش بیاد عزیزدلم

انشاءالله عزیزم 😭❤️

تو اتاقم بود باید بدونن وارد حریم شخصی دیگران نشن کلی وسیله شخصی توش بود

تو باید بدونی توی جشن و مهمونی که صد نفر آدم تو خونه ات هست نباید طلا و چیزای با ارزشتو دربیاری بزاری تو اتاق ۷۰ درصد مردم حریم شخصی حالیشون نیست 

تو باید بدونی توی جشن و مهمونی که صد نفر آدم تو خونه ات هست نباید طلا و چیزای با ارزشتو دربیاری بزار ...

اصلا یادم نبودددد بخدا من فکر کردم مامانم در قفل کرده حواسش هست بعد متوجه شدم تو اتاق من کلی رفت و آمد هست توششش فکرشم نمی‌کردم دست ب طلا زده باشن😭😭

اولش گفتم حتما انداختم ی جایی میگردم نبودددد کل اتاق با وسیله هاش انداختم تو سالن گشتیم بعد فهمیدم دزدیدن😭

اخه چه ربطی داره لعنتی😂تو تو دلت از خدا کمک بخوای هم کفایت میکنهاین چیزا چیه آخه ۷ بار بقره بخون ۱۰ ...

خب سطح ادبتون در حدی نیست که ادامه بدیم خداحافظ

هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره