2777
2789
عنوان

غم دنیا رو دلمه....

443 بازدید | 9 پست

یهویی انگار غم دنیا ریخت تو دلم...خیلی حس بدی دارم....دلم میخواد تو تنهایی بشینم ساعتها گریه کنم و ضجه بزنم....وااای خدااا این چه حسیه...اصلا نمیدونم چرا اینجوری شدم.....

من الان یه کلیپ دیدم برا دختره شب یلدا هدیه آورده بودن غصه ام‌گرفت😐

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

قرآن بخون آروم شی به چیزایی که داری فکر و از فردام نترس خدا قبل تو اونجاس و از همه ی مشکلاتت بزرگتر و قوی تره

ان مع العسر یسرا..........من بزودی و به لطف خدای مهربونم مادر میشم.خدایا شکرت میدونم که ناامیدم نمیکنی میشه صلوات بفرستین ..‌‌‌‌‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خشم فروخورده ناکامی شکست در روابط مشکلات مالی تنهایی اینا باعث حس دلتنگی میشه حالا ببین مشکلت دقیقن چیه۰ وقتی مشکلات حل شه غم و غصه هم تموم میشه

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
چرا

آخه‌من‌از این چیزا نداشتم  

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
خشم فروخورده ناکامی شکست در روابط مشکلات مالی تنهایی اینا باعث حس دلتنگی میشه حالا ببین مشکلت دقیقن ...

همشون رو دارم ولی چیز جدیدی نیس نمیدونم چرا یهو اینطور شدم...البته امروز پریود هم شدم.قلبمو انگار دارن مچاله میکنن....😥

آخه‌من‌از این چیزا نداشتم    

منم دیدم بابا چیهههههه دیگه اینطوریم ندوس

ان مع العسر یسرا..........من بزودی و به لطف خدای مهربونم مادر میشم.خدایا شکرت میدونم که ناامیدم نمیکنی میشه صلوات بفرستین ..‌‌‌‌‌
همشون رو دارم ولی چیز جدیدی نیس نمیدونم چرا یهو اینطور شدم...البته امروز پریود هم شدم.قلبمو انگار دا ...

نی نی میخای؟