2777
2789
عنوان

چی تو جهیزیه خریدی که به دردت نخورد🌱✨

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 59 پست
نه اخه مامان عروس دهه هشتاد و من 1400نیاز ها فرق میکنهمثلا اون پنکه داره ولی من نیاز ندارمیا من عاشق ...

منم عروس هشتاد و دوام. پس نظر منو ندیده بگیر.😂

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار درستو شما کردی عزیزممنم دقیقا میخوام همینطوری فقط چیزایی ک لازم دارم بخرمفامیلمون رفته یکم لوازم ...

بجز مسئله گرونی،ک چی آدم ی سری وسیله ب درد نخور رو انبار کنه 

بجز وسایل بزرگ،از برقیای آشپزخونه آبمیوه گیر،خرد کن و ایرفرایر و اگ قهوه خوری قهوه ساز ب دردت میخوره 

بقیش الکیه ی عده میگن گوشتکوب برقی خوبه ک همون خورد کن هم کارشو انجام میده 

ی سرویس ۱۸نفره قاشق و بشقاب و لیوان دوتا سینی مجلسی 

ی سری ظرف شیش نفره از بشقاب و لیوان تا قاشق و چنگال و سینی دم دستی 

سرویس پلاسکو نگیر بجاش بانکه های شیشه ای واسه حبوبات بگیر 

آبکش و لگن بسته ب سلیقت چندتا فلزی یا پلاستیکی بگیر اونام سرویس کاملشون خیلی جاگیره 

دو سری قابلمه 

زودپز،

من کیک حرفه ای میپزم همزن و وسایل کیک کامل گرفتم 

دیگ وسایل پذیرایی مث سوفله خوری و اینا بستگی ب بودحت داره

من توی این شیش هفت سال احساس نیاز ب چیز دیگ ای نکردم اونم منی ک همیشه مهمون بالای ده نفر دارم 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
بعضی مارکای غذاساز از چرخ گوشت بهتر ریز میکنه

آره ولی خب من گوشت نمی‌ریزم چون شستنش سخته و دوست ندارم گوشت خام و بقیه مواد جاشون یکی باشه 

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

خانوما حالا ک هستید بیزحمت بگید طعم چایی با چایی ساز بد میشه؟

شنیدم خیلیا میگن با سماور خوبه و چایی ساز رو طعمش رو دوست ندارن

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

چرخ گوشت استفاده نمیکنی؟😳

من چرخ گوشت نگرفتم تا حالام نیازشو احساس نکردم

چه استفاده‌ای می‌کنین شما؟

من خردکن دارم البته

وقتی لب پرتگاهی نگران نباش،یا خدا تو رو از پشت میگیره یا پرواز رو یادت میده....❤️
آره ولی خب من گوشت نمی‌ریزم چون شستنش سخته و دوست ندارم گوشت خام و بقیه مواد جاشون یکی باشه

درسته بعضیا حساس ترن

مال ما از ایناس که یه کاسه شیشه اس بزرگ زیرشه و موتور روی کاسه است 

خیلی راحت تمیز میشه

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

خانوما حالا ک هستید بیزحمت بگید طعم چایی با چایی ساز بد میشه؟شنیدم خیلیا میگن با سماور خوبه و چایی س ...

دقیقااااا

من اصلا چایی و تو چای ساز دم نمی‌کنم

ولی از همون کتری برقیش خیلی استفاده می‌کنم

وقتی لب پرتگاهی نگران نباش،یا خدا تو رو از پشت میگیره یا پرواز رو یادت میده....❤️
خانوما حالا ک هستید بیزحمت بگید طعم چایی با چایی ساز بد میشه؟شنیدم خیلیا میگن با سماور خوبه و چایی س ...

چایی ساز خیلی برق استفاده میکنه 

من شنیدم مضر هم هست حالا نمیدونم درست و غلطش رو

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

دقیقااااامن اصلا چایی و تو چای ساز دم نمی‌کنمولی از همون کتری برقیش خیلی استفاده می‌کنم

اره شنیدم اینطوریه چون برا زنداییم چایی ساز گرفتیم ولی بعدش رفتیم کتری بگیریم چون دایی جان میگفت طعم چایی ساز بده😂

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

من چرخ گوشت نگرفتم تا حالام نیازشو احساس نکردمچه استفاده‌ای می‌کنین شما؟من خردکن دارم البته

منم خرد کن دارم ولی گوشت رو تو اون نمیریزم هم شستنش سخته هم دوست ندارم جایی که گوشت ریختم قبلا بعدا بقیه وسایل رو بریزم 

مرغ چرخ میکنم برای ناگت و کوکو مرغ

گوشت چرخ میکنم احساس میکنم بیرون چرخ کرده ها رو اول نمیشورن من به دلم نمیشینه

نه اخه مامان عروس دهه هشتاد و من 1400نیاز ها فرق میکنهمثلا اون پنکه داره ولی من نیاز ندارمیا من عاشق ...

چرا پنکه نیازت نمیشه؟

ما جایی که هستیم کولر آبی داریم

بعد تابستون که آب قطع میشد یا فشار آب کم میشد از پنکه استفاده می‌کردیم و واقعا لازمم بود

اسنک ساز خیلیی استفاده میشه ...

چرا پنکه نیازت نمیشه؟ما جایی که هستیم کولر آبی داریمبعد تابستون که آب قطع میشد یا فشار آب کم میشد از ...

ما اسنک ساز نداریم باهاش چی درست میکنید؟