2777
2789
عنوان

چی تو جهیزیه خریدی که به دردت نخورد🌱✨

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوشتکوب برقی تاحالا اصلا استفاده نکردم

غذاساز دارم که همه کار باهاش میکنم غذاساز بگیر کارای گوشتکوب برقی رو هم انجام میده

سرخکن و پلوپزم به درد نمیخوره

من اسنک ساز خیلی به دردم میخوره 

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

هر چیزی که خونه مامانتون استفاده نمیکردید اضافه اس

نه اخه مامان عروس دهه هشتاد و من 1400

نیاز ها فرق میکنه

مثلا اون پنکه داره ولی من نیاز ندارم

یا من عاشق اشپزیم و ساندویچ ساز میخوام ولی اون نیاز نداره

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

اتو بخار هم خیلی کاربردیه از اون دستی ها

برا پرده اینا استفاده میشه؟

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

نه اخه مامان عروس دهه هشتاد و من 1400نیاز ها فرق میکنهمثلا اون پنکه داره ولی من نیاز ندارمیا من عاشق ...

درسته بعضی چیزا استثنا هست اما مثلا دختری که مادرش بخارشو استفاده نمیکرده معمولا اون هم زیاد استفاده نمیکنه 

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

من ازدواج نکردم هنوز مجردم و خودم تجربه خرید جهیزیه ندارم

ولی اطرافم خیلی ها رو دیدم که طرف ۲۰ ساله ازدواج کرده تو این ۲۰ سال از یکسری وسایل اصلا استفاده نکرده یکیش هم سرخ کنه

البته دیدم به کاربر دیگه ای گفته بودی که تهیه کردین

ولی چون روغن زیاد استفاده میکنه

و جدیدا هم خیلی ها روغن زیاد به خاطر مضر بودن استفاده نمیکنن

این سرخ کن هایی خوبه که بدون روغنه خیلی هم مد شده خیلیا تو فضای مجازی دارن

من دوستمم خریده عالیه انقدر باهاش چیز میز درست میکنن که نگو

میوه هم یه جا دیدم خشک میکنن

مرغ درسته هم میتونی توش بذاری

درسته بعضی چیزا استثنا هست اما مثلا دختری که مادرش بخارشو استفاده نمیکرده معمولا اون هم زیاد استفاده ...

درسته

بستگی به سبک زندگیت داره

برای من سبزی خرد کن،قوری کتری،سرخ کن،سرویس چینی(چون ارکوپالرهم گرفتم و از همون استفاده میکنم)چرخ خیاطی،چای ساز،بخارشو،قابلمه ۳/۴سرویس خریدم تو این۶سال دو ستش استفاده کردم،

از اینا در حد یکی دوبار استفاده کردم ببینم چجورهستن!!