2777
2789
عنوان

بازم خیانت .دارم دق میکنم😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 8574 بازدید | 396 پست
از فردا باید بریم راهپیمایی با شعار  مـــرگ بر خیــانت مـــرگ بر خیـانتکار. لعنــــت به خیانت ...

بچه 5سالشه میگن تا 7سالگی حضانتشو به مادر میدن.

واسه حل مشکل داداشم یه صلوات اگه میتونین بفرستین .ممنونم
من هم دیدم. خیانت خیلی زباد شده. فقط یکی از فامیلای ما مرده زرنگی کرد. بی سر و صدا مث احمقا به زنش گ ...

متاسفانه داداش من نتونسته تحمل کنه .وگرنه اینا قرار داشته بره خونه مرده ساعتای 10 ولی داداشمم نتونسته خودشو کنترل کنه لو میده فهمیده و... 

غرور و شخصیت مرد له میشه با این کار زن . هر چند بازنده اصلی زنشه .ولی  بچش  چی اون چه گناهی کرده که باید تاوان کار بزرگترارو بده .

دیشب بچه داداشم کنار من خوابیده بود میگفت خوش بحال نیایش مامان داره من دیگه مامان ندارم .یعنی تا نصف شب من گریه میکردم واسه این حرفش .خدا لعنتشون کنه هرکس اینجوری زندگی میپاشونه .خدا لعنتشون کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه 5سالشه میگن تا 7سالگی حضانتشو به مادر میدن.

این مورد شاید فرق داشته باشه.اگه هم اینجوری بود اشکالی نداره این دو سال مث باد میره تو این فرصتم یه زن واسه داداشت بگیرین

عامل همه مشکلات تکه گوشتی ست که در دهان قرار دارد و طول آن در بعضی مواقع به ۲متر نیز     میرسد.زبان استخوان ندارد ولی استخوان میشکند.   هر چی میکشیم از ترس زبونِ لعنتیِ مردمه                                                  
متاسفانه داداش من نتونسته تحمل کنه .وگرنه اینا قرار داشته بره خونه مرده ساعتای 10 ولی داداشمم نتونست ...

😭😭😭خدایا حقشو از اون خیانتکار بگیر

عامل همه مشکلات تکه گوشتی ست که در دهان قرار دارد و طول آن در بعضی مواقع به ۲متر نیز     میرسد.زبان استخوان ندارد ولی استخوان میشکند.   هر چی میکشیم از ترس زبونِ لعنتیِ مردمه                                                  
بچه رو تا هفت سال به مادری میدن که کفایت داشته باشه نه مادری با فساد اخلاقی به علاوه این خانم به نظر ...

بچه که مادرشو نمیدیده  صبح میزاشته خونه مامانش .شبم اگه بچه بیدار بوده میاورده وگرنه شبم میمونده .بیشتر مادربزرگه بی تاب بچس تا مادره.نمیدونم با ثابت شدن فساد اخلاقیش عدم کفایتش ثابت میشه یا نه .

این مورد شاید فرق داشته باشه.اگه هم اینجوری بود اشکالی نداره این دو سال مث باد میره تو این فرصتم یه ...

نمیدونم امیدوارم بتونیم همین دوسالم ندیم بهش .

به نظرم اینکه فک کنیم زنهای متاهل فقط چت کنن تا خد زیادی اشتباهه.معمولا تا آخر خطو میرن و طرف هم به ...

ولی با این همه ما راضی بودیم اگه رابطش در حد پیام بود بخاطر بچش کوتاه میومدیم .ولی اینجوری نیست

من همش رو نخوندم، اما حتی با ثابت شدن خیانت هم ، مهریه از زن ساقط نمیشه ها

اره میدونم .مهریه عندالمطالبه است .مهم نیست مهریه اش .فقط  بچه رو نمیخاییم بدیم 

نمیدونم امیدوارم بتونیم همین دوسالم ندیم بهش .

انشالله مشکلتون حل میشه.وکیل خوب بگیرین انشالله بچه رو ازش میگیرین.

از صبح بغض کردم دوس دارم با دستای خودم خفش کنم اون کثافطو

اگر بتونید ثابت کنید خیانتش رو ، فکر نمیکنم بتونه بچه را بگیره .

همسر اون اقا چی؟میدونه ؟اون ممکنه مدارکی از شوهر خودش داشته باشه، اگر پیداش کنید میتونید از شکایتش علیه خانم برادرتون استفاده کنید برای اثبات عدم صلاحیتش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز